Home Nieuws Donyell Malen helemaal op een lijn met Schmidt: ‘Wij hebben grote doelen...

Donyell Malen helemaal op een lijn met Schmidt: ‘Wij hebben grote doelen met de titel’

2352
0

Donyell Malen is weer helemaal terug als topspits in wording. De jonge aanvaller wordt nog weleens gewisseld maar heeft daar alle begrip voor.

Het gezicht van Malen betrok nog weleens na een redelijke vroege wissel maar Malen heeft eigenlijk alle begrip voor de keuzes van Roger Schmidt, zegt hij in de Telegraaf. Speler en coach zitten geheel op een lijn.


Malen en Roger Schmidt zitten dan ook helemaal op een lijn, blijkt uit een interview met de Telegraaf.

“Ik ben altijd gretig, wil altijd spelen, maar de trainer weet ook wat hij doet”, begint Malen in gesprek met De Telegraaf. “Als hij aan mij ziet, voor zijn gevoel, dat ik een beetje moe ben, dan heb ik er alle respect voor als hij me vervolgens in bescherming neemt. Het is een apart en lang seizoen en ik denk dat de trainer om ons geeft. We zijn niet alleen poppetjes voor hem. Dat kan ik extra waarderen. Zeker na mijn blessure. Het was een heel speciaal jaar, waarin onverwachte dingen zijn gebeurd. Ik ben blij dat ik nu op dit punt sta.”

Donyell Malen wil een goed resultaat behalen in Amsterdam zondagavond. “Mooi om naar uit te kijken. Iedereen heeft er zin in. En ik ook wel”, vervolgt hij. Malen kan dit seizoen prima cijfers overleggen, al schenkt hij er niet al te veel aandacht aan. “Of ik me daarmee bezighoud? Ik weet ze altijd wel, maar doe dat niet heel veel, het is niet álles. We hebben grotere doelen bij PSV, zoals de titel. Daar kan ik op díé manier belangrijk bij zijn, maar ook op andere manieren”, aldus een gretige Malen.


Facebook Comments