Home Nieuws Donyell Malen deelt beelden van herstel: ‘Ik kom sterker terug’

Donyell Malen deelt beelden van herstel: ‘Ik kom sterker terug’

975
0

Donyell Malen werkt net als Memphis Depay hard aan zijn herstel en maakt grote stappen voorwaarts.

Malen werd acht weken geleden geopereerd nadat hij tegen Feyenoord een zware kruisbandblessure op liep. ‘Het is even geleden, maar ik ben acht weken geleden geopereerd’, schrijft hij op Instagram. ‘Dit is de eerste keer dat ik geblesseerd ben geraakt, maar het harde werken stopt niet. Ik werk er hard aan om sterker en beter dan ooit terug te keren.’


Malen deelt een video op Instagram. Daarin is onder meer te zien dat hij stabiliteitsoefeningen uitvoert en zijn beenspieren sterker maakt. Of het EK haalbaar is zal moeten worden afgewacht, maar de beelden die Malen deelt zijn hoopgevend. Ernest Faber gaf zondag bij FOX Sports aan dit seizoen geen rekening te houden met Donyell Malen.


Facebook Comments