Home Nieuws Donyell Malen belangrijk voor Dortmund op bezoek bij Mario Götze en Eintracht...

Donyell Malen belangrijk voor Dortmund op bezoek bij Mario Götze en Eintracht Frankfurt

934
0

Borussia Dortmund speelde zich met een 2-1 overwinning bij concurrent Eintracht Frankfurt in de top-3 van de Bundesliga.

Donyell Malen was belangrijk met de assist voor de openingstreffer van Dortmund. Malen, de ene keer reserve en de andere wedstrijd weer basisspeler, was belangrijk voor de club uit Dortmund. Malen bediende na twintig minuten Julian Brandt, die het duel tussen de nummers 4 en 6 open brak.

Het was pas de eerste assist voor Malen dit seizoen. Daichi Kamada maakte vervolgens zes minuten later alweer gelijk namens Frankfurt, 1-1. Jude Bellingham tekende zeven minuten na rust voor de 2-1. De Engelse middenvelder van Dortmund scoorde op aangeven van Youssoufa Moukoko. Malen werd een paar minuten later gewisseld. Met de zege stijgt Dortmund naar de derde plaats op de ranglijst. De ploeg van trainer Edin Terzic heeft 22 punten na twaalf wedstrijden, twee punten meer dan Frankfurt. Bekijk in onderstaande video de assist van Malen.

Vorig artikelCody Gakpo onverstoorbaar met 9 goals en 11 assists, geruchten over winterse transfer niet aan hem besteed
Volgend artikelMetro: Manchester United in overleg voor winterse transfer Cody Gakpo