Home Nieuws Domper in Sittard na gebalde vuist Earnie Stewart

Domper in Sittard na gebalde vuist Earnie Stewart

12385
0

De ploeg van Peter Bosz heeft er voor het volgende en dus nieuwe seizoen weer een doelstelling bij.

PSV won dit seizoen niet de KNVB-Beker en krijgt het niet voor elkaar het puntenrecord uit de jaren zeventig te breken. De ploeg van Peter Bosz speelde moeizaam in Sittard en kreeg daarvoor een punt. Dat de hoofden na afloop naar beneden gericht stonden zegt alles over de topsportmentaliteit van de ploeg van Peter Bosz, die zichtbaar baalde na afloop van de uitbeurt in Sittard.

Luuk de Jong diende ook nog aan de topscorerstitel geholpen te worden maar bovenal is het toch de overwinning die telde in Sittard. Niet getreurd want nog steeds beschikt Peter Bosz over een gewledig team en nog steeds is het een geweldig seizoen te noemen.

PSV speelde in een te laag tempo en maakte links en rechts enkele foutjes. En dus kwam de thuisclub na een klein halfuur op voorsprong. Olivier Boscagli verspeelde de bal, Kristoffer Peterson behield het overzicht en Iñigo Córdoba passeerde Joël Drommel, die door Bosz een basisplaats was gegund. PSV twee keer daarna twee keer gevaarlijk via De Jong. Fortuna-keeper Luuk Koopmans redde echter op een harde kopbal en een schot van de spits. In de rust besloot Bosz snel te gaan wisselen.

Bij de start van de tweede helft werden Joey Veerman en Johan Bakayoko ingebracht. Na 72 minuten werd het via Jerdy Schouten 1-1 uit een corner. Dat het record niet alleen bij Peter Bosz speelde werd meteen zichtbaar want technisch directeur Earnie Stewart balde na de gelijkmaker meteen de vuist in de hoop dat er snel een tweede treffer op het bord zou verschijnen. Dat lukte echter niet waardoor we door de enorme beleving en het uitstekend verlopen seizoen kunnen spreken van een kleine domper.


Vorig artikelThe Liverpool Echo: Arne Slot wil Johan Bakayoko als vervanger van Mo Salah
Volgend artikelZo zag het protest tegen het nieuwe uitshirt eruit, Jerdy Schouten baalt en bevestigt trip mét Peter Bosz naar Ibiza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in