Home Nieuws Dolgelukkige Malen straalt van oor tot oor

Dolgelukkige Malen straalt van oor tot oor

359
0

Voorovergebogen en volledig kapot gestreden stond hij op het veld; matchwinner Donyell Malen.

PSV zegevierde in Granada en de opluchting en blijdschap waren voelbaar bij de gewonnen PSV’ers. In gesprek met RTL gaf Donyell Malen zijn versie op het duel.


“We hebben heel hard gewerkt en gelukkig ook gewonnen. De eerste helft speelden we goed, maar de tweede helft was ook wel goed. We speelden toen alleen een heel andere wedstrijd. Het was keihard vechten en iedereen liep op de laatste beentjes. We hebben alles gegeven.”

Malen scoorde de winnende. Hij omschrijft het moment. “Van de pass kon ik zeker genieten, maar wat er daaraan vooraf ging weet ik eigenlijk niet meer. Het kwam in ieder geval vanaf de zijkant. We wisten dat zij vooral het midden dicht zou houden. Ik liep goed naar de eerste paal en hij gaf hem perfect. Het was een prachtige goal.”

De ontlading na afloop was ook groot nu PSV al zeker is van overwintering in de Europa League. “Dit is hartstikke mooi. Dit was een van onze doelen”, zei hij daarover. “Ik hoorde iemand zeggen dat PAOK verloren had en wij door zijn. Ik ben alleen zo moe dat ik het nog niet echt kan beseffen.”


Facebook Comments