Home Nieuws Doelpunt Carlos Vinícius velt radeloos Chelsea, speelt Madueke interesse verder op?

Doelpunt Carlos Vinícius velt radeloos Chelsea, speelt Madueke interesse verder op?

367
0

IN het westen van Londen is er sprake van een crisissituatie. De Londense grootmacht Chelsea valt elke dieper op de ranglijst en dus is er sprake van lichte paniek.

Donderdagavond was het opnieuw raak. In de Londense derby tegen Fulham ging de ploeg van de nieuwe trainer Graham Potter met 2-1 onderuit. De neiuwe spelers ten spijt maar ook dan blijft punten morsen het thema bij de rijke club van Stamford Bridge. Het was Carlos Vinícius met zijn eerste doelpunt voor Fulham, dat Chelsea velde.

De Engelse pers ging er donderdagavond eens goed voor zitten want de crisis bij Chelsea neemt per week grotere vormen aan. In de tweede helft zorgde een voorzet van Andreas Pereira voor een kopdoelpunt van Vinícius, zijn eerste voor Fulham. De spits, die een basisplaats had vanwege een schorsing van clubtopscorer Aleksandar Mitrovic, bepaalde daarmee de eindstand.

Chelsea won slechts een van de laatste acht officiële wedstrijden en staat op de tiende plek. Inmiddels is de Engelse pers aan het speculeren geslagen over versterkingen voor Chelsea, waarbij vooral aanvallende versterkingen worden geopperd. De Engelse club wordt al maanden achtereen met spelers uit de Eredivisie in verband gebracht maar doorpakken doet men niet. Zo werden Cody Gakpo en meermaals Ibrahim Sangaré aan Londense interesse gekoppeld. Op dit moment lijkt de interesse in Noni Madueke op te spelen. Zijn naam wordt in tal van Engelse kranten en tabloids genoemd. De interesse vanuit Chelsea is in ieder geval serieus te noemen en zal komende dagen eerder toe dan afnemen, denkt de Engelse pers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here