Home Nieuws Doelman die ver weg blijft van niveau Benítez, wordt eerste doelman in...

Doelman die ver weg blijft van niveau Benítez, wordt eerste doelman in bekertoernooi

648
3

Joël Drommel wordt de eerste doelman in het KNVB Bekertoernooi.

Hebben we hier van doen met een ieder tevreden houden of het minder belasten van spelers? Joël Drommel gaat dinsdagavond in ieder geval keepen in de bekerwedstrijd van PSV tegen Sparta in Rotterdam. Dat bevestigt Ruud van Nistelrooij maandagmiddag. De trainer heeft de stand-in van Walter Benítez benoemd tot bekerkeeper. Nog geen twee weken geleden schreef Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad een analyse over de Argentijnse doelman, die veel indruk wist te maken in Marbella. Elfrink zag dat de doelman uit Argentinië een dusdanig niveau haalde dat er gerust de conclusie getrokken kan worden dat Benítez kan uitgroeien tot één van de betere doelmannen uit de PSV historie.

Zo ver is het nog niet maar dat Benítez een steunpilaar is geworden, is inmiddels wel duidelijk. Elfrink constateerde ook dat tweede doelman Drommel ver van het niveau van Benítez vandaan zit en een toekomst bij PSV als eerste doelman eigenlijk uitgesloten kan worden zolang Benítez eerste doelman is van PSV.

Van Nistelrooij is daarentegen wel degelijk bijzonder te spreken over Drommel. “Joël is een top-prof. We vinden hem ook een heel goede keeper en geloven in hem, in zijn ontwikkeling en hoe hij zich opstelt”, zegt van Nistelrooij op de persconferentie voor Sparta-uit tegen De Telegraaf. “We vinden dat hij klaar is om het bekertoernooi te keepen. Ik vind het belangrijk om de hele selectie te gebruiken. We hebben de breedte en de spelers die het niveau te hebben om te spelen.”


Vorig artikelSambo maakt indruk tijdens PSV – Sparta | PSV kan nog nee zeggen tegen optie tot koop
Volgend artikelEngelse media roemen kwaliteiten Gakpo: ‘Absolute topspeler in haperend elftal’

3 REACTIES

  1. Rembours Pasveer heel vlug terug halen, die komt bij AJAX waarschijnlijk niet meer onder de lat nu ze weer een andere keeper hebben aangetrokken en Drommel in de uitverkoop.

  2. Die Drommel (grootste miskoop) van PSV hadden ze allang moeten verkopen of uitlenen. Een keeper uit de jeugd presteert nog beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in