Home Nieuws Doan in gesprek met van Nistelrooij, Japanse sterkhouder wil bij PSV blijven...

Doan in gesprek met van Nistelrooij, Japanse sterkhouder wil bij PSV blijven maar ook Champions League spelen

1566
0

Sterkhouder Ritsu Doan wil graag langer bij PSV blijven maar heeft ook zo zijn wensen over zijn toekomst.

De aanvaller die een jaar lang als joker is gebruikt door Roger Schmidt, voelt zich zeker gewaardeerd in Eindhoven maar wil zich ook verder ontwikkelen. En dus is Champions League voetbal de wens. Doan lijkt steeds zeker van een basisplaats te zijn onder Roger Schmidt maar steeds als er een serie wedstrijden op rij wederom goed is gepresteerd door de Japanner, zet Schmidt hem steevast weer op de bank. De redenen daartoe zijn vaak onverklaarbaar en vooral onlogisch te noemen.

Doan gaat binnenkort om tafel met Ruud van Nistelrooij om zijn toekomst bij PSV te bespreken. “Ik weet heel goed wat ik wil, in de Champions League spelen”, zegt hij tegen Voetbal International. “Op dat podium word ik nog beter en dat is belangrijk voor mijn toekomst.”

Doan is een typische speler die een serie wedstrijden nodig heeft om goed te kunnen presteren. Op dat vlak weet Roger Schmidt de Japanner juist niet op waarde te schatten want steeds opnieuw mag de Japanner na een serie goede wedstrijden de bank warmhouden omdat bijvoorbeeld Noni Madueke één helft van zich doet spreken. “Ik ben nu vijf jaar in Europa, heb de nodige ervaring, dus ik leg de lat hoog voor mezelf. Ik vind dat ik snel stappen kan en moet maken”, vervolgt Doan.

Hij gaat binnenkort in gesprek met Van Nistelrooij, die hij een legende noemt. Doan wil maar wat graag met van Nistelrooij werken. “Het lijkt me fantastisch met hem te werken, maar we zullen ook eerlijk naar elkaar moeten zijn. Ik moet ook aan mijn carrière en toekomst denken. Ik wil heel veel voetballen en mijn droom is de Champions League. Dat kan misschien bij PSV, maar dat zou ook ergens anders kunnen zijn”, aldus Ritsu Doan.


Facebook Comments Box