Home Nieuws De financiële details rond de naderende maar gecompliceerde transfer van Pepi, 11...

De financiële details rond de naderende maar gecompliceerde transfer van Pepi, 11 miljoen euro vast

7207
0

PSV zet de afgelopen twee dagen vol in op de komst van Ricardo Pepi naar Eindhoven. De club wordt al langer in verband gebracht met een transfer van de Amerikaan.

Echter lijkt het geheel afgelopen dagen in een stroomversnelling te zijn gekomen. Dta heeft waarschijnlijk van doen met de afrondende gesprekken tussen PSV en Peter Bosz. Bosz lijkt zijn goedkeuring te hebben gegeven voor een transfer van de jonge Amerikaan en dus pakt PSV nu stevig door, met op de achtergrond een onrustig Feyenoord.

De Rotterdammers zien niet graag dat PSV zich gaat versterken met de veelbelovende spits, die in een ronduit dramatisch Eredivisieseizoen voor FC Groningen, alsnog indruk wist te maken. Pepi heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar PSV maar weet dat Feyenoord nog in beeld is. Wel is de Amerikaan stevig geprijsd, zeer stevig geprijsd welteverstaan.

In Duitsland kent men meer feiten over de gang van zaken. De Duitse media brengen meer financiële details over de aanstaande overgang van Pepi, die anderhalf jaar geleden voor 16 miljoen euro van het Amerikaanse Dallas overkwam naar FC Augsburg. Die club zou nu een basisbedrag van 11 miljoen euro verlangen, waarbij wel een riant doorverkooppercentage van 25 procent zou worden bedongen, zo meldt Sky Sport-verslaggever Florian Plettenberg op Twitter.

“Ik begrijp dat het gaat tussen Feyenoord en PSV. Augsburg heeft contact met beide clubs, de gesprekken verlopen positief”, weet Plettenberg bovendien te melden. “PSV is aan het pushen”, sluit hij zijn bericht af. Pepi scoorde afgelopen seizoen twaalf keer voor FC Groningen en is inmiddels dertienvoudig Amerikaans international en scoorde bovendien al vijf keer voor Team USA. Ook internationaal timmert de aanvaller stevig aan de weg. De twintigjarige spits ligt in Augsburg nog vast tot medio 2026.


Vorig artikelFeyenoord wil bod overtreffen en Ricardo Pepi uit handen van PSV houden
Volgend artikelHet is inmiddels wel duidelijk wat de balende Jarrad Branthwaite écht wil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in