Home Nieuws Dit zijn alle Eredivise doelpunten van PSV’s nieuwe spits, Ricardo Pepi

Dit zijn alle Eredivise doelpunten van PSV’s nieuwe spits, Ricardo Pepi

1650
0

PSV heeft een nieuwe nummer negen. Zoals bekend wordt Ricardo Pepi de nieuwe spits van PSV.

De club dient de transfer nog wel officieel aan te kondigen en de speler dient nog officieel gepresenteerd te worden maar de komst van de jonge Amerikaanse spits is rond. Gaat Ricardo Pepi Luuk de Jong voorbij komend seizoen of lukt het Pepi gezien zijn jonge leeftijd en geringe ervaring nog niet om Luuk de Jong komende maanden al voorbij te streven?

De meningen over Luuk de Jong lopen al sinds jaar en dag uiteen. Luuk de Jong fans begrijpen niet dat er geen Luuk de Jong fans zijn en andersom geldt precies hetzelfde. “Wat hij brengt is gewoon niet voldoende voor PSV”, zei men recent bij ESPN over de aanvoerder van PSV. NOS en Ziggo analist Rafael van der Vaart sloot zich bij woorden aan.

“Als ik aan Luuk denk, denk ik: hij kan niet voetballen. Dat vind ik echt. Hij moet die ballen echt voor de goal hebben. Dat is waar hij goed in is. Maar in het algemeen vind ik het matig.” Collega-analist Pierre van Hooijdonk is wat milder gestemd. “Het is een specifieke spits, die anders is dan anderen. Die moet je niet beoordelen op een driedubbele schaar, maar hij kan beter koppen dan wie dan ook, maar dat wordt te weinig gezien als een kwaliteit.”

De komst van Ricardo Pepi kan de situatie van Luuk de Jong veranderen of misschien wel drastisch veranderen. Onderstaande video laat alle gescoorde Eredivisie-doelpunten van Ricardo Pepi voor FC Groningen zien.


Vorig artikelPSV dicht bij komst Pools toptalent, Poolse PSV scout bevestigt komst Karol Borys naar Eindhoven
Volgend artikelPSV ziet in Stijn Schaars toekomstig hoofdcoach, Schaars mogelijk eerst assistent van Peter Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in