Home Nieuws Dit wilde club van Messi, Mbappé en Neymar voor Bakayoko betalen: 15...

Dit wilde club van Messi, Mbappé en Neymar voor Bakayoko betalen: 15 miljoen euro, inclusief

2212
0

Een bijzonder openhartige Marcel Brands geeft tekst en uitleg omtrent de laatste dagen van het voor PSV bijzonder drukke transferwindow.

De club verkoopt en koopt spelers alsof het een lieve lust is maar ondertussen moet er nog wel gepresteerd worden en volgen de wedstrijden elkaar in rap tempo op. Eerst wacht Feyenoord en daarna kan het vizier gericht worden op het tweeluik tegen Sevilla. Brands ging het gesprek met Voetbal International aan maar niet voordat een deel van de PSV fans werd bijgepraat door Brands.

De algemeen directeur doet uit de doeken dat Noni Madueke niet meer goed zijn zijn vel zat in Eindhoven en in Nederland en dat na enkele gesprekken met zijn vader het internationale transfermechanisme als vanzelf haar werk ging doen. En dus bleek een transfer naar Londen niet meer tegen te houden. Brands zegt daarover: ‘Wanneer kunnen wij als club tegen zulke bedragen nou nee zeggen? Dat kan niet’, zegt Brands tegen VI.

Todat plotseling de naam Paris Saint Germain valt. De club uit Parijs wilden dolgraag Johan Bakayoko naar de Franse hoofdstad halen. Maar Brands liet het er niet bij zitten en verkocht PSG een nee. De club van Messi, Mbappé en Neymar wilde de geldbuidel trekken voor Bakayoko en dus bood het fors. Althans, niet fors genoeg vindt Brands en dus verkocht PSV een duidelijk ‘nee’ aan een Europese topclub.

Brands licht het toe in gesprek met Voetbal International. ‘Gisteren kwam Paris Saint-Germain. Ze wilden acht miljoen euro en zeven miljoen euro aan bonussen voor Johan Bakayoko betalen. Dat was het openingsbod. Dat hebben we geweigerd. We willen hem verder ontwikkelen en na Noni en Cody niet nog een buitenspeler verkopen. Het is nog geen dertig miljoen, dan is het niet meer tegen te houden. Wij zitten in de situatie dat we die afwegingen moeten maken. Hebben we bij Noni ook gedaan. Hij wilde heel graag terug en financieel was het een topdeal, dat kunnen we eigenlijk niet weigeren’, aldus Marcel Brands over het miljoenenbod uit Parijs.


Vorig artikelDit gaat Patrick van Aanholt PSV brengen | Welcome to PSV Eindhoven
Volgend artikelMarcel Brands: ‘Ik heb met Memphis gesproken maar hij koos voor Atlético Madrid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in