Home Nieuws Dit was PSV – FC Utrecht | Veel energie en aanvalsdrift, Guti...

Dit was PSV – FC Utrecht | Veel energie en aanvalsdrift, Guti ware ‘tacklekoning’

411
0

Eenvoudiger dan eenvoudig. Zo kunnen we de zeer ruime thuiszege op FC Utrecht het beste typeren.

PSV denderde letterlijk en figuurlijk over FC Utrecht heen. De Domstedelingen konden nauwelijks naar adem happen en de volgende aanvalsgolf trof de defensie van de ploeg van Fräser alweer. PSV liet vooral veel ambitie zien in de thuiswedstrijd tegen Utrecht.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij wist steeds agressief aan te vallen en leek welhaast een signaal af te willen geven. Ondanks het drukke programma werd de wedstrijd niet als een tussendoortje gezien. Op het middenveld heerste Erick Gutiérrez, die opnieuw liet zien waarom een middenveld met hem noodzakelijk is. Guti veroverde bal op bal en won duel na duel. ‘De tacklekoning van PSV’, schetste het Eindhovens Dagblad na afloop.

Na een ruime marge besloot Ruud van Nistelrooij de pijlen te richten op Arsenal – PSV en verschillende spelers rust te gunnen. De vervangers bleken meer dan waardig te zijn want PSV bleef aanvallen en zette met succes de zoektocht naar doelpunten voort.

Het gehele Philips Stadion wist de wedstrijd, energie, doelpunten, wissels, assists en scoreverloop dan ook zeker te waarderen. PSV is klaar voor een nieuw blok zware wedstrijden, te beginnen in het Emirates Stadium in Londen. Arsenal is gewaarschuwd.


Vorig artikelGuus Til ergert zich en bijt van zich af: ‘Alsof het ineens de andere kant op is gevallen’
Volgend artikelNee is niet altijd nee bij Arnesen | Deen niet benaderd door PSV: ‘PSV heeft mij niet nodig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in