Home Nieuws Dit vindt Noa Lang van vertrek Simons: ‘Ik ben hier gewoon om...

Dit vindt Noa Lang van vertrek Simons: ‘Ik ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen’

1883
0

Ambities, torenhoge ambities. Met die insteek kwam Noa Lang twee weken geleden naar PSV. De aanvaller gaat in Eindhoven voor het allerhoogste.

Het ging enige dagen over zijn rugnummer, over het schadeloos stellen van honderden PSV fans die een shirt met rugnummer gekocht hadden maar uiteindelijk gaat Noa Lang met alle plezier zijn ambities met rugnummer trachten waar te maken.

De aanvaller is geen talent meer maar bevindt zich met zijn leeftijd van 24 jaar net boven die groep als het over leeftijdsklassen gaat. Bovendien is Lang international en onder Ronald Koeman een vaste waarde, met Champions League voetbal in zijn rugtas. Kortom, PSV mag best wat verwachten van Noa Lang en anders maakt Lang dat ook meteen waar. De aanvaller uit Zevenkamp, Rotterdam, laat er geen gras over groeien en is tijdens trainingen aanwezig.

Ook in de wedstrijd tegen FC Augsburg laat Lang zich gelden. De voorassist op Joey Veerman mocht er zijn maar Lang zwerft zo nu en dan ook over het veld en wisselt van aanval naar middenvelder, waardoor het voor tegenstanders lastiger wordt hem te schaduwen dan wel in controle te houden.

Eventueel kan Lang de rol van Xavi Simons nog overnemen en oppakken. Het vertrek van Simons lijkt allang geen thema meer in de selectie. Ook Noa Lang denkt er het zijne van. De aanvaller houdt zijn torenhoge ambities in ieder geval hoog en legt in onderstaande video uit waar hij voor naar PSV is gekomen. Ook kijkt de aanvaller terug op het vertrek van Xavi Simons, zijn overstap van Club Brugge naar PSV en de honger om de drie prijzen te pakken.


Vorig artikelWalter Benítez laat aan duidelijkheid niets te wensen over na gehoorde vertrekwens
Volgend artikelIn The Picture | ‘Ik had kanker, maar je wil niet weten hoe ziek ik was van puntenverlies PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in