Home Nieuws Dit vindt Jordi Cruijff van de 35 punten achterstand van Ajax op...

Dit vindt Jordi Cruijff van de 35 punten achterstand van Ajax op PSV

2035
0

Het kampioenschap van PSV zorgde voor vreugde onder de PSV-aanhang maar de kersverse landstitel wordt in andere delen van het land weer anders ontvangen.

Ook vanuit Barcelona werd het titelfeest en het seizoen van PSV aandachtig bekeken. Jordi Cruijff, zoon van icoon Johan Cruijff geldt als een fan van Peter Bosz en het voetbal van Peter Bosz. Cruijff zag vanuit zijn woonplaats Barcelona dat PSV de voetbalfans optimaal wist te vermaken met het voetbal dat Peter Bosz de fans wisten voor te schotelen. Cruijff geeft onomwonden toe te hebben genoten van de wijze waarop Peter Bosz PSV dit seizoen nationaal en internationaal heeft laten spelen.

“Ik heb genoten van het sprankelende voetbal van PSV, maar ook van zijn emoties toen hij de afwezigheid van Hendrie Kruzen aanstipte. Dat is zijn maatje dat er niet bij was, maar er wel bij had moeten zijn. Samen hebben ze 23 jaar lang aan een bepaalde voetbalvisie geschaafd. Dat hij op zo’n moment toch aan Hendrie denkt, vind ik zó mooi, omdat het alles over de warme persoon Peter Bosz zegt. Hij heeft een heel groot hart”, aldus Jordi Cruijff, die ook laat weten nog geregeld contact met Peter Bosz te hebben.

In gesprek met De Telegraaf laat Bosz weten de verrichtingen van Peter Bosz nog altijd op de voet te volgen. “Het verhaal van Peter is mooi”, aldus Jordi Cruijff vanuit Barcelona. Cruijff lijkt niet voornemens te zijn de problematiek rond Ajax aan te pakken dan wel te verzachten want een functie in Amsterdam is niet dat hij ambieert. Wel laat Jordi Cruijff weten dat de situatie in Amsterdam uiterst belabberdst te noemen is. De inwoner van Barcelona ziet PSV weglopen van de club uit Amsterdam en verwacht niet dat daar de komende jaren nog enige verandering in gaat komen.

Het slechte seizoen dat Ajax doormaakt, gaat Jordi Cruijff aan het hart. “Ik ben niet bij de club betrokken, dus ik moet net als vele anderen van de buitenkant oordelen. Maar als je 35 punten achter PSV staat, is er iets niet goed gegaan. Dat moet worden gecorrigeerd”, aldus Jordi Cruijff, die begin deze week zijn persoonlijke situaties aan Peter Bosz overbracht.


Vorig artikelAad de Mos haalt uit naar Hans Kraaij inzake transfersom Johan Bakayoko: ’75 miljoen euro’
Volgend artikelHonderden fans wachten PSV op in Sittard | Bosz kiest voor Drommel en Lozano, Veerman en Bakayoko reserve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in