Home Nieuws ‘Dit PSV is een toppositie onwaardig, we zijn met Faber niets opgeschoten’

‘Dit PSV is een toppositie onwaardig, we zijn met Faber niets opgeschoten’

2053
0

René en Willy van de Kerkhof ergeren zich momenteel aan het huidige PSV. De twee broers zijn erg kritisch op de prestaties van het elftal.

Na het zie van de wedstrijd in de Koel halen ze hard uit naar bepaalde spelers maar ook naar Ernest Faber. De coach maakt nog geen beste indruk. De broers hebben geen goed woord over voor het optreden van PSV bij VVV-Venlo zondag. Het clubicoon vindt dat het elftal ‘een toppositie onwaardig is’ en vindt dat PSV niets zijn opgeschoten met het ontslag van Mark van Bommel.


“Ik denk dat we met de opvolger van Mark van Bommel niets opgeschoten zijn. De tweede helft was dramatisch. PSV moet vrezen dat er voor de eerste keer play-offs voor Europees voetbal gespeeld moeten worden.”

Van de Kerkhof stelt dat hij voor andere spelers had gekozen tegen VVV. Onder meer Bruma kan hem niet bekoren. “Van hem had ik iets meer verwacht, maar hij blijft op hetzelfde – slechte – niveau hangen. Hij was zondag weer niet aanwezig. Hij kreeg een fantastische kans op de 0-1, maar verprutste die”, zegt de voormalig vleugelaanvaller.

“Kijk, als je niet kunt scoren, moet je zorgen dat het achterin goed dicht zit”, vervolgt Van de Kerkhof. “Maar dat lukt ook niet. PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is. Als PSV zegt: we willen een volwaardige topploeg zijn, dan zal de club een toptrainer en topspelers moeten hebben. En een top-technisch manager die spelers naar PSV haalt.”

Morgen geeft een andere oud PSV’er zijn visie op de staat van het huidige PSV. In gesprek met PSV Inside komt Jan Poortvliet aan het woord over de maar aanhoudende malaise.


Facebook Comments