Home Nieuws Dit kunnen we van Thorgan Hazard verwachten | In Beeld : Doelpunten...

Dit kunnen we van Thorgan Hazard verwachten | In Beeld : Doelpunten en assists

520
0

Ruud van Nistelrooij is onder de indruk van nieuweling Thorgan Hazard.

De trainer is zeer te spreken over de inbreng van de aanvaller in zijn twee invalbeurten. Hazard liet zich meteen gelden met een assist en een goal. De aanvaller lijkt dicht tegen een basisplaats aan te zitten. “Thorgan zou kunnen starten, al is het wel de vraag of hij een hele wedstrijd kan spelen”, antwoordde Van Nistelrooij vrijdag op een persconferentie toen hij werd gevraagd naar de fitheid van Hazard.

Onderstaande video’s laten op welke positie Hazard het beste weet te renderen, hoe zijn dribbels zich ontwikkelen en op welke positie hij het beste tot zijn recht komt. Hazard is vooral een technisch zeer begaafde speler, met een groot positioneel inzicht.

“Ja, dat is lekker. Dat zijn heerlijke signalen dat een speler snel gewend is en zich goed in de groep voelt”, aldus Ruud van Nistelrooij.

Van Nistelrooij gaat verder: “Het zijn heel goede tekenen dat er meteen rendement is van zijn kant. Zijn eerste balcontact tegen Feyenoord was een goal. Hij viel in tegen Emmen en legde een bal klaar voor Luuk de Jong, die hem vervolgens binnenschoot”, zegt de trainer.


Vorig artikelPSG kan Xavi Simons niet direct verkopen of verhuren bij gebruik van clausule
Volgend artikelWaterreus niet onder de indruk: ‘Benítez gewoon een goede keeper, maar gaat je geen kampioen maken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in