Home Nieuws “Dit jaar worden de passes benut”

“Dit jaar worden de passes benut”

7
0

Andres Guardado laat te pas en te onpas weten het enorm naar zijn zin te hebben bij PSV. De Mexicaan ziet ook een belangrijke reden voor het afleveren van meer assists.

“Ik voel me erg gewaardeerd in Nederland. Ik zit bij een club die om me geeft en me respecteert. Daar geniet ik van”, zegt Guardado in De Telegraaf. Met zijn drie assists tegen FC Twente bracht hij zijn totaal al op zeven assists. Vorig seizoen waren dat er nul.
“Mijn teamgenoten maken nu de goals en vorig jaar niet. Dit jaar worden de passes benut”, geeft Guardado in De Telegraaf een verklaring voor die opvallende stijging. “Ik wil altijd het team helpen op de belangrijkste momenten. Het is speciaal om drie assists te geven, maar het gaat me niet om goals of assists, maar om winnen met het team. Dit is een belangrijke overwinning door de nederlaag van Feyenoord en omdat we in het spoor van Ajax moeten blijven. Ajax is heel sterk. Ze winnen bijna al hun wedstrijden. Wij moeten geduldig blijven en wachten tot ze een foutje maken. Het is duidelijk moeilijker dan afgelopen jaar, maar het is altijd lastig om zo’n droomjaar te evenaren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here