Home Nieuws Dit is waarom Mohamed Ihattaren zondag op de tribune bij een Eredivisie-duel...

Dit is waarom Mohamed Ihattaren zondag op de tribune bij een Eredivisie-duel zat

26147
0

Mohamed Ihattaren baarde zondag opzien door als toeschouwer aanwezig te zijn bij de Eredivisie-wedstrijd tussen Almere City en Ajax (2-2).

De voetballer leek in mei nog naar Dubai te verhuizen en daarmee voorlopig ook zijn voetbalcarrière stop te zetten. Momenteel verblijft hij toch weer in Nederland, zo schrijft juicekanaal RealityFBI althans.

Volgens geruchten verblijft  Ihattaren met zijn vrouw Yasmine Driouech voorlopig bij zijn schoonfamilie. Dat heeft alles te maken met de gedwongen verkoop van zijn huis in Vleuten, dat aanstaande donderdag op 16 november staat te gebeuren. Om die reden moet hij sowieso in Nederland zijn en kwam hij ook in Almere terecht.

Ihattaren zette het huis in Vleutel in mei te koop voor een vraagprijs van 925.000 euro, wat ongeveer 40.000 euro minder is dan zijn koopprijs. In het zelfde huis deed de politie eerder een inval, waarbij Ihattaren werd aangehouden voor verdenking van mishandeling van zijn vriendin Yasmine.

Ihattaren moet zijn woning verkopen, omdat dat twee deurwaarders in opdracht van waterschap de Dommel en meubelbedrijf Sucasa uit Amsterdam beslag hadden gelegd op de woning van Ihattaren, vanwege een schuld van 5.000 euro. Vural Bilgili van Sucasa liet weten dat Ihattaren meubels kocht voor zijn moeder en een deel van de kosten betaalde, maar een eettafel van 2.800 euro niet.

Ihattaren stond in het verleden in Nederland onder contract bij Ajax en PSV. Momenteel is het onduidelijk of de linkspoot überhaupt nog denkt aan een terugkeer als voetballer. De Utrechter zit sinds augustus zonder club, toen zijn contract bij Juventus ontbonden werd. Even leek het er afgelopen zomer op dat Ihattaren aan de slag zou gaan in Turkije bij Samsunspor.

De jeugdinternational bereikte een persoonlijk akkoord over een contract van vier jaar bij de club uit de Süper Lig, maar van een dienstverband kwam het uiteindelijk niet omdat Ihattaren met onrealistische aanvullende eisen op de proppen kwam.

 


Vorig artikelPSV krijgt slechts nieuws over transferdoelwit: ‘Een fikse prijs’
Volgend artikelPSV had hem vorig jaar moeten halen, hij is zeker niet minder dan André Ramalho’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in