Home Nieuws Dit is het salaris van Lozano in Napels en dit ‘forse salaris’...

Dit is het salaris van Lozano in Napels en dit ‘forse salaris’ kan PSV bieden, ‘Lozano doet water bij de wijn’

11542
0

PSV is nadrukkelijk in de weer Hirving Lozano terug naar Eindhoven te halen. Napoli lijkt op dit moment nog wat tegengas te geven omwille van een hogere transfersom maar het heeft er toch alle schijn van dat Lozano opnieuw speler van PSV gaat worden.

PSV zal hoe dan ook aan de vraagprijs van SSC Napoli moeten gaan voldoen om de Mexicaan terug te halen. Napoli verlangt een bedrag van rond de vijftien miljoen euro maar zou momenteel ook genoegen nemen met het hernieuwde en verhoogde bod van PSV, dat op dit moment zo’n 12 miljoen euro bedraagt.
De Mexicaan heeft het kort gezegd wel gehad in Napels en andersom staan de Napolitanen juist weer open voor een vertrek van Lozano omdat het contract nog maar één jaar lopende is.

Ook het vrij forse salaris van Lozano in Napels is onderwerp van gesprek. De Mexicaan zou zo’n 4,5 miljoen euro per jaar verdienen bij de landskampioen van Italie, meldt de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio. Een bedrag dat PSV niet kan en niet wenst te betalen maar desalniettemin is het beoogde salaris van Lozano bij PSV ook een fors bedrag te noemen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV eerst eigenlijk spelers moet verkopen om Lozano aan te kunnen trekken. De Mexicaan zou ongeveer drie miljoen euro per jaar gaan verdienen in Eindhoven en dát is in ieder geval behapbaar voor de club, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Zoals bekend zouden of Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko moeten worden verkocht. Hoewel het nog niet zover is, lijkt PSV toch voornemens om Lozano aan te trekken. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Mexicaan bereid flink water bij de wijn te doen wat zijn forse salaris aangaat.

Lozano zou voor een basis-jaarsalaris van ruim drie miljoen euro akkoord gaan met een nieuw contract bij PSV, weet de regionale krant te melden. “Dat is voor PSV te behappen, maar voor een transfersom van zo’n vijftien miljoen euro moet als gezegd wel een speler verkocht worden. PSV neemt dan wat meer risico’s, maar wil dat ook doen omdat er volgend jaar twee vaste Champions League-tickets te verdelen zijn in de Eredivisie”, klinkt het in een analyse.

Technisch directeur Earnest Stewart is volop in de weer met Napoli om de transfer vlot te trekken, in de wetenschap dat er nog steeds een nieuwe verdediger moet worden binnengehaald. Nog enkele dagen te gaan want op 1 september, aanstaande vrijdag welteverstaan, sluit de internationale transfermarkt om precies middernacht.


Vorig artikelSangaré én Bakayoko beamen transferperikelen maar zijn beschikbaar tegen Rangers, Boscagli op tijd fit
Volgend artikelVan der Vaart krijgt weerwoord van Gullit inzake besluitvorming PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in