Home Nieuws ‘Dit is een hele lastige horde voor PSV’

‘Dit is een hele lastige horde voor PSV’

24
0

Verslaggever Tijmen van Wissing van RTV Oost blikt vooruit op de ’topper’ tussen PEC en PSV. De journalist uit het Oosten zegt dat PSV een lastige middag tegemoet gaat maar vindt PSV wel de favoriet.

“Maar PEC heeft thuis alles gewonnen, dus wat dat betreft denk ik wel dat dit een van de lastigste hordes is voor PSV dit seizoen”, zegt Van Wissing bij RTV Oost Sport. “Ik vind dat PSV dit seizoen heel veel mazzel heeft gehad. Maar het is ook wel de kracht van PSV dat ze de tegenstander echt het idee geven dat ze meekunnen, maar ze hebben ook wel wat geluk gehad. Isimat en Schwaab hebben wel moeite met jongens als Mokhtar en Namli, ik denk dat daar kwaliteit van PEC Zwolle zichtbaar moet worden.”

Ook voormalig trainer Jan van Staa kijkt uit naar de wedstrijd. “Het is een grote wedstrijd. PEC Zwolle heeft Feyenoord en Ajax uit gehad. Dit is dan de derde grote ploeg, maar die krijg je thuis. Op het kunstgras is dat altijd wat anders. Nu is het vorig jaar met 0-4 wel heel slecht afgelopen, maar de verwachtingen zijn groot. Ik denk dat PSV ook anders naar Zwolle zal komen”, aldus Van Staa.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here