Home Nieuws ‘Dit heeft te maken met slecht beleid, PSV moet dit seizoen zien...

‘Dit heeft te maken met slecht beleid, PSV moet dit seizoen zien als een tussenjaar’

70
0

Commentator en verslaggever van NOS Sport Arno Vermeulen is uiterst kritisch op het beleid van PSV.

Vermeulen zag dat PSV niet klaar was voor de Champions League. “Dat heeft te maken met een slecht management. Het is een klap die ze moeten incasseren. PSV moet dit seizoen zien als een tussenjaar waarin Ajax echt te sterk is en jonge spelers als Mohammed Ihattaren, Cody Gakpo en Michal Sadilek een kans moeten krijgen.”

Steven Bergwijn en Hirving Lozano staan nu nog eerder op de nominatie om te vertrekken bij PSV, denkt Vermeulen. “Als er nu een interessant aanbod komt, zal er sneller verkocht worden. Ik denk dat er door het overschot aan goede aanvallers één of twee verkocht zullen worden. Dan denk ik eerder aan Hirving Lozano”, geeft Vermeulen aan. “Concrete interesse lijkt uit te blijven”, zegt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, hierover.

Volgens Elfrink is het vooral even afwachten. “De kans bestaat dat spelers minder snel voor PSV willen spelen, maar dat zal moeten blijken.” PSV-watcher Job Willemse van Omroep Brabant denkt dat de uitschakeling een negatieve werking kan hebben op de selectie. “Het kan zijn dat Steven Bergwijn nu wel verder gaat kijken. Het is voor zijn ontwikkeling ook van belang dat hij wedstrijden op Champions League-niveau speelt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here