Home Nieuws Discussies over reactie Ihattaren na vraag over contractverlenging

Discussies over reactie Ihattaren na vraag over contractverlenging

2536
0

Ondanks het verlies van PSV in Amsterdam was er na afloop van de bekernederlaag veel lof voor Mo Ihattaren.

De spelmaker is zijn oude niveau aan het benaderen en werd na afloop bedolven onder de complimenten. De heren analisten begrepen niet waarom Schmidt Ihattaren naar de kant wist te halen. Het bordje met zijn naam werd in de 80e minuut omhoog gehouden en dat stuitte op verzet bij zowel de speler als de analisten in de studio.
Arnold Bruggink, Kenneth Perez en Ronald de Boer begrepen niets van de keuze van Schmidt.


Na afloop werd Ihattaren ondervraagd en de spelmaker kon ook niet verklaren waarom hij gewisseld werd. Ook werden hem vragen gesteld over zijn gesprekken met de club over de toekomst. Een niet eenduidig antwoord, was de conclusie van Ronald de Boer. De analist had weinig begrip voor de antwoorden van Ihattaren. Er zijn al een jaar gesprekken gaande en dat stuit op onbegrip bij de Boer.

Ihattaren is inmiddels 19 jaar oud en viert vandaag (vrijdag 12 februari) zijn verjaardag. Ihattaren ligt nog tot medio 2022 vast in Eindhoven. Als hij wordt gevraagd naar de onderhandelingen over zijn contract, verwijst hij naar Mino Raiola als zaakwaarnemer. “Ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over. Zodra hij zegt: teken, dan teken ik. Ik vertrouw hem volledig”, zegt hij tegen ESPN.

Ronald de Boer stoort zich aan dat antwoord. “Wil hij zélf blijven? Daar gaat het toch om. Het maakt niet uit wat je zaakwaarnemer wil, je bepaalt zelf of je bij PSV wil blijven of niet. Hij moet gewoon zeggen: ik wil graag bij PSV blijven en hoop dat we eruit komen. Ik wacht op m’n zaakwaarnemer. Ik vind het een zwak antwoord”, aldus Ronald de Boer.


Facebook Comments Box