Home Nieuws Dirk Marcellis, de twijfel voorbij

Dirk Marcellis, de twijfel voorbij

27
0

Het voormalige toptalent Dirk Marcellis is jaren weg uit Eindhoven en behalve wat herinneringen is de verdediger zijn periode in Eindhoven bijna vergeten.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Marcellis nog eens terug op zijn periode bij PSV, waar hij verschillende grote wedstrijden wist te spelen. Zoals de kraker tegen Liverpool die hem een directe rode kaart opleverde. Marcellis versleet inmiddels clubs als Nac en AZ.

De carrière van Limburger Dirk Marcellis begon vlekkeloos met een basisplek bij PSV en meerdere oproepen voor het Nederlands elftal. De inmiddels 29-jarige verdediger verloor echter zijn basisplek. “Ik ging daardoor aan mezelf twijfelen. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht en zat niet lekker in mijn vel. Via mijn zaakwaarnemer ben ik toen met een mental coach in contact gekomen. Dat heeft voor mij gewerkt.”

De extra hulp heeft zijn vruchten afgeworpen voor Marcellis. “Ik heb mezelf daardoor veel beter leren kennen. Ik was een binnenvetter, nu weet ik hoe ik uit bepaalde situaties kom en fouten van me af kan zetten. Ik voel me veel beter.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here