Home Nieuws Dirk Kuijt lyrisch | Kuijt hoopt op toekomstige transfer Noa Lang naar...

Dirk Kuijt lyrisch | Kuijt hoopt op toekomstige transfer Noa Lang naar Liverpool

1245
0

Dirk Kuijt volgt de ontwikkelingen van Nederlandse voetbal nog op de voet. De bij ADO Den Haag ontslagen trainer is dan ook weer van plan om snel weer aan de slag te gaan bij een club in Eredivisie dan bij een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

De voormalig aanvaller van clubs als FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahce is nog lang niet van plan zijn trainerscarriere op te geven na zijn vroege ontslag bij ADO Den Haag, dat na het vertrek van Kuijt uit de Hofstad wel aan een opmars begon maar geen succes meer kende in de vorm van de zo gewenste promotie.

Zoals gezegd volgt Kuijt het Nederlandse voetbal nog op de voet en enkele spelers genieten daarbij zijn speciale interesse. De Katwijker is namelijk onder de indruk van Noa Lang. Kuit volgt de ontwikkelingen van Lang op de voet en ziet in de Rotterdammer die de Europese top aan zou kunnen als de aanvaller het voor elkaar krijgt om zijn opgaande lijn vast te houden. Dirk Kuijt vindt het dan ook een goede zaak dat Noa Lang voor een Nederlandse topclub heeft gekozen.

In de Champions League en in de kampioensrace met Feyenoord ziet Kuijt alle kansen voor Noa lang zich verder te ontwikkelen richting de Europese top. De Katwijker verwacht dan ook dat Lang snel klaar zal zijn voor de Europese top. Kuijt is daarnaast ook lyrisch over Feyenoord-verdediger Geertruida en hoopt dat zijn voormalig werkgever beide speler in de gaten houdt komende maanden.

Kuijt ziet een transfer van Noa Lang naar Liverpool dan ook wel zitten. “Dat is er eentje om in de gaten te houden. Een geweldige aanvallende speler die vanaf de vleugel speelt. Ik denk dat Lang, samen met Geertruida, de volgende twee spelers zijn die een grote stap maken. Ik hoop dat Liverpool op z’n minst een van die twee aantrekt”, doelt hij op Lang en Geertruida.


Vorig artikelVan der Vaart houdt vol en blijft Luuk de Jong wijzen op Oranje: ‘Ik vind het ongelooflijk’
Volgend artikelNa Zeno Debast kijkt ook Charles de Ketelaere terug op mislukte transfer naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in