Home Nieuws Directeur Sevilla onder de indruk en wijst naar Philips Stadion: ‘PSV heeft...

Directeur Sevilla onder de indruk en wijst naar Philips Stadion: ‘PSV heeft betere selectie dan Feyenoord en is favoriet voor de titel’

5653
0

PSV en Sevilla FC deelden dinsdagavond de punten in een enerverende wedstrijd. Ook in Spanje bleek men het een vermakelijke wedstrijd te vinden met een zuur einde, zoals verschillende spelers van Sevilla de eindstand omschreven.

De voltallige directie van Sevilla bleek aanwezig te zijn in het Philips Stadion, waar men enkele dagen eerder juist niet in het Olympisch Stadion van Barcelona met het bestuur en directie van FC Barcelona om de tafel zat. De vete tussen FC Barcelona en Sevilla FC is in Spaanse media nog steeds onderwerp van gesprek, zoals de wedstrijd tussen PSV en Sevilla dat ook nog altijd is.

Directeur Victor Orta van Sevilla wist vooraf al dat het een zware avond zou gaan worden in Eindhoven. De technisch directeur van de Spaanse club is onder de indruk van de wijze waarop trainer Peter Bosz zijn speelwijze weet over te brengen op de ‘groep jonge talenten’ van PSV. Orta denkt zelfs dat PSV de grootste kanshebber voor de titel in Nederland is.

Orta geeft zijn visie op het PSV van Peter Bosz en ziet grote verschillen met vorig seizoen. “Peter Bosz is heel duidelijk in wat hij doet. Hij is een expert en hij heeft tactische volwassenheid in een goede groep jonge talenten geslepen”, aldus Orta in gesprek met Mundo Deportivo.

“Ze hebben een heel Nederlandse manier van spelen, waardoor ze veel scoringsmogelijkheden hebben. Het lijkt mij een team om respect voor te hebben”, vervolgt Orta, die van mening is dat PSV de grootste kans heeft om dit seizoen landskampioen te worden.

“Ze zijn de favoriet in hun competitie omdat ik denk dat Feyenoord een mindere selectie heeft. Bovendien hangt hier een sfeer waardoor het niet makkelijk zal zijn om hier te winnen”, wijst de directeur naar het Philips Stadion.


Vorig artikelPOLL | De te onderzoeken uitbreiding van het Philips Stadion
Volgend artikelHirving Lozano een maand terug bij PSV: ‘Een lichte tegenvaller’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in