Home Nieuws Directie PSV verheugd met nominaties en prijzen

Directie PSV verheugd met nominaties en prijzen

17
0

De directie van PSV heeft vandaag en gisteren laten weten blij en trots te zijn met de nominaties en prijzen die de diverse PSV’ers en ex PSV’ers ontvangen hebben. Toon Gerbrands en Marcel Brands feliciteerde via PSV.nl en de diverse sociale media oa Jeroen Zoet, Memphis Depay en voormalig aanvoerder Wijnaldum.
Jeroen Zoet werd verkozen tot Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015. De doelman kreeg zowel van de internetstemmers als de jury de meeste waardering voor zijn maatschappelijke inzet buiten het veld. Op het jaarlijkse Gala Voetballer van het Jaar kreeg Stijn Schaars namens Jeroen Zoet de prijs uitgereikt. Zoet kon vanwege verplichtingen bij het Nederlands elftal niet aanwezig zijn bij de uitreiking.
Memphis Depay ontving de prijs voor Topscorer en Talent van het Jaar uit handen van Philip Cocu. Depay maakte afgelopen seizoen 22 doelpunten in dertig wedstrijden. Wijnaldum werd uitverkozen tot Gouden Schoen winnaar van afgelopen seizoen en kreeg de prijs uit handen van Clarence Seedorf uitgereikt. Wijnaldum was erg geëmotioneerd.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here