Home Nieuws Diego Godin: We weten dat het lastig gaat worden

Diego Godin: We weten dat het lastig gaat worden

5
0

Diego Godin, sterspeler van de Madrileense equipe van Simeone, blikt vooruit op de wedstrijd van woensdagavond en spreekt van een lastige opdracht.

“We benaderen het duel op dezelfde manier als altijd: heel serieus en wetend dat het lastig gaat worden. Vorig seizoen dacht iedereen dat we het eenvoudig zouden hebben tegen Bayer Leverkusen, maar het is nooit gemakkelijk in deze competitie. Alle ploegen die bij de laatste zestien zitten hebben het erg goed gedaan en zijn stuk voor stuk moeilijke tegenstanders.”

Godin heeft respect voor PSV. “Ze hebben een goed team en zijn doorgegaan in een zware poule. Ze zijn getalenteerd en spelen graag op de aanval. We nemen ze zeer serieus en zijn enthousiast”, aldus de 30 jarige Uruguayaanse verdediger. “We hebben veel respect voor wat ze bereikt hebben. We weten dat het eerste deel van het tweeluik beslissend kan zijn. Daar zijn we dus op gefocust. Dan kunnen we het thuis hopelijk afmaken, met de fans achter ons.”

In 24 Champions League-optredens wist Godin maar liefst dertien keer de nul te houden met Atlético, dat in de groepsfase slechts drie goals hoefde te incasseren. “Het is puur teamwork”, zegt Godin op de website van de UEFA. “Atlético heeft de mentaliteit dat alle linies meeverdedigen. Het team werkt keihard en dat is onze kracht.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here