Home Nieuws ‘Die zestien punten verschil gaat never nooit meer gebeuren met dit PSV’

‘Die zestien punten verschil gaat never nooit meer gebeuren met dit PSV’

625
0

In de diverse praatprogramma’s is men er zeker van dat er dit seizoen een spannendere titelstrijd gaat volgen dan vorig seizoen het geval was.

Zo denken analisten Hans Kraaij en Kenneth Perez dat PSV een heel stuk opgeschoven is richting Ajax. Kraaij ziet een ander PSV en denkt dat het elftal van Roger Schmidt heel anders voor de dag gaat komen dit seizoen. Ook de diverse PSV en Ajax watchers verwachten een ander seizoen van PSV dan de vorige jaargang.

“We hebben best veel kritiek gehad op Roger Schmidt, die vollgas-fussball zou gaan spelen. Hoog druk, halve tienen, hele tienen: op een gegeven moment snapte niemand er meer iets van”, vertelt Kraay bij Veronica Inside. “Maar nu laat hij in een normaal systeem zijn allerbeste spelers tot hun recht komen. Mario Götze speelt gewoon als aanvallende middenvelder, Zahavi als echte nummer negen.”

Kraay verwacht dan ook een spannende titelstrijd in de Eredivisie, waarbij de onderlinge verschillen erg klein zullen zijn. “Die zestien punten die Ajax voorstond aan het einde van het vorig seizoen, gaat never nooit meer gebeuren met deze ploeg”, stelt hij. “Ik hoop alleen dat Noni Madueke een aantal heel slechte wedstrijden gaat spelen, want de transfermarkt is nog open. Ik hoop dat hij de komende drie wedstrijden geen bal raakt en dat we daarna nog het hele seizoen van hem kunnen genieten.”

De analisten van de diverse praatprogramma’s zijn allen onder de indruk van Madueke en hopen vurig op een langer verblijf in Eindhoven. Ook Hans Kraay junior is erg onder de indruk van Noni Madueke. Volgens de analist is PSV zo sterk aan het seizoen begonnen door Madueke en het nieuwe spelsysteem wat Schmidt hanteert.

Het spel van Madueke zorgt voor leuke uitspraken van de zijde van de analisten. Kraaij hoopt dus dat Madueke de komende weken geen bal raakt zodat andere clubs de interesse even laten varen.

“Ik hoop alleen dat Noni Madueke een aantal heel slechte wedstrijden gaat spelen, want de transfermarkt is nog open. Ik hoop dat hij de komende drie wedstrijden geen bal raakt en dat we daarna nog het hele seizoen van hem kunnen genieten. Die is verschrikkelijk in vorm als hangende rechtsbuiten. Hij was zó goed in de Johan Cruijff Schaal, en ook tegen Galatasaray en FC Midtjylland. Ik hoorde analisten zeggen: die is na drie wedstrijden niet meteen veertig miljoen waard. Maar als het geld eenmaal gaat rollen”, zegt Kraaij over de rijke Engelse clubs.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here