Home Nieuws Dick Advocaat: Luciano Narsingh is geen klager

Dick Advocaat: Luciano Narsingh is geen klager

18
0

Luciano Narsingh is terug van weggeweest. Het spel van de rappe rechtsbuiten is weer acceptabel maar het vastlopen en het afleveren van een zeer matige voorzet behoort ook nog steeds tot zijn spel.

De heren bij Studio Voetbal zijn het in ieder geval eens. “Hij is een tijdje uit vorm geweest. Hij kwam bij het Nederlands elftal en sloeg daar een modderfiguur. Toen dachten we: nu is het afgelopen. Maar nu komt hij helemaal terug”, zegt journalist Özcan Akyol. “Alles is raak nu. Die jongen zit duidelijk lekker in zijn vel en geeft PSV heel veel dreiging en mogelijkheden.” Arno Vermeulen gaat vooral in op het mentale aspect. “Het is een mentaal verhaal bij hem. Soms is hij week in en week uit goed en dan komt er een hele periode waarin je denkt: ‘waar ben je, waar is je zelfvertrouwen?'”

Dick Advocaat was de trainer die Narsingh in 2012 naar Eindhoven haalde. “Wij hebben hem toen gekocht. Hij deed het heel goed, maar toen was hij meer aangever dan doelpuntenmaker. Het is een geweldige jongen om bij de groep te hebben, geen klager. En dat is ook wel fijn voor een trainer”, lacht Advocaat.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here