Home Nieuws Dick Advocaat haalt uit naar Kenneth Perez: ‘Mensen die er geen verstand...

Dick Advocaat haalt uit naar Kenneth Perez: ‘Mensen die er geen verstand van hebben’

7540
0

Dick Advocaat volgde de afgelopen dagen de gehele discussie rond Peter Bosz en Kenneth Perez met enige verbazing.

Advocaat staat er dan ook om bekend zijn collega’s te beschermen tegen kritiek van buitenaf en kraakt zelden of nooit een collega-trainer openlijk af. Maandagavond liet Advocaat duidelijk merken de mening van Kenneth Perez niet echt serieus te nemen. De analyses van Perez over de wedstrijd tussen NEC en PSV gingen zondagavond door bij ESPN.

Perez zei bij dit was het Weekend dat PSV afgelopen zaterdag wel heel veel moeite had met Sylla Sow. De aanvaller van NEC was het centrale PSV-duo vaak te snel af en maakte uiteindelijk ook de beslissende 3-1. NEC moest het tegen PSV stellen zonder Dirk Proper en Tjaronn Chery. “Zij zijn echt wel de smaakmakers”, vertelt Perez. “Zonder hen dacht je vooraf: dit is best een kansloze missie, maar des te knapper eigenlijk.”

“Sylla Sow was echt goed”, vervolgt de Deense analist. “Hij is iemand met snelheid, waar PSV toch elke keer problemen mee had, omdat ze niet zo vast en goed aan de bal waren als normaal. Er werd dan balverlies geleden, en dan ging Sylla Sow en werd de bal in de diepte gespeeld. Dat zorgde wel voor problemen, want Boscagli is echt niet snelste. Ramalho kan nog redelijk rennen, maar dat was wel echt een probleem bij PSV”, besluit Perez, die dit weekend vooral in het nieuws kwam omwille van zijn uitspraak over de kritiek van Peter Bosz net na NEC – PSV. Perez begreep niets van de uitspraken van Bosz. Echter blijken Dick Advocaat en Wim Kieft daar weer tegenstrijdig over te denken.

Dick Advocaat en Wim Kieft hebben dan ook een duidelijke mening over de felle uitlatingen van Peter Bosz na NEC – PSV in combinatie met de opvolgende reactie van Perez. “Er zit altijd een beetje acteerwerk tussen”, zegt Advocaat bij Veronica Offside. “Ik vind Peter Bosz wel iemand die echt zijn verhaal verteld.”

“Er wordt getwijfeld aan zijn integriteit”, haakt Kieft in. “Dat wordt gesteld door mensen die er geen verstand van hebben”, countert Advocaat, die doelt op Perez. Kieft vindt dat juist Bosz in de spiegel moet kijken. “Hou op… Peter Bosz, hij moet niet zo zeuren. Waarom maak je je druk om wat Kenneth Perez zegt. Laat lekker gaan, andere meningen.”


Vorig artikelPeter Bosz haalt hard uit naar Kenneth Perez: ‘Daar heb ik me kapot aan geërgerd’
Volgend artikelKenneth Perez reageert juist weer mild na harde uithaal Bosz richting Deense analist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in