Home Nieuws Dick Advocaat eerlijk: ‘Ik vind Cillessen een betere keeper dan Zoet

Dick Advocaat eerlijk: ‘Ik vind Cillessen een betere keeper dan Zoet

52
0

Het hoge woord is eruit. Dick Advocaat heeft zich openlijk uitgesproken over de keeperskwestie in Oranje. Tevens haalt de Hagenaar en huidige bondscoach uit naar Zoet.

Op de persconferentie zegt hij: ‘De reden dat ik Cillessen laat spelen is dat hij alle wedstrijden gespeeld heeft.’

Over Jeroen Zoet zegt de bondscoach: ‘Dat hij ontstemd is, kan ik wel begrijpen. Maar ik vind het wel een beetje vreemd dat hij het via VI laat weten. Hij is nooit bij mij geweest, dan had ik het hem wel uitgelegd. Ik vind het een beetje een verkeerde keuze van hem en dat zal ik hem ook nog wel laten weten. Ik vind Cillessen een betere keeper.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here