Home Nieuws Dick Advocaat begrijpt niets van aanstelling Bas Nijhuis voor PSV – Feyenoord

Dick Advocaat begrijpt niets van aanstelling Bas Nijhuis voor PSV – Feyenoord

1435
0

Dick Advocaat sprak zich duidelijk uit over de aanstelling van Bas Nijhuis voor de onderlinge topper tussen PSV en Feyenoord.

De coach van de Rotterdammers vindt het vanuit zijn kant bezien zeer opmerkelijk dat Bas Nijhuis zondag de topper mag fluiten. “Ik vind het heel vreemd, maar ik ben er helemaal niet bang voor. Ik weet hoe Nijhuis is. Hij laat zich daar niet door intimideren.”


Advocaat weet van het voorval op Spangen en weet ook hoe hij zelf kan reageren op scheidsrechters. “Het is wel een vreemde situatie dat hij juist voor zo’n wedstrijd, een topwedstrijd, gekozen wordt. Je kan ook zeggen we doen PSV – Fortuna Sittard, of wie dan ook.”

Advocaat weet ook dat Schmidt eerder al zei geen zin te hebben in contact met Nijhuis. De Duitser heeft geen enkele behoefte om met Nijhuis te praten. Schmidt kondigde vrijdagmiddag al aan er weinig over kwijt te willen. Zo denkt Advocaat er ook over. “Misschien heb ik zelf wel iets te veel gezegd over scheidsrechters tijdens dit seizoen”, klinkt het schuldbewust. “Daar zal ik mee stoppen, maar ik hoef niet met hem te praten. Dat is niet gebruikelijk.”