Home Nieuws Deze vier talenten zullen PSV waarschijnlijk nog deze week verlaten

Deze vier talenten zullen PSV waarschijnlijk nog deze week verlaten

14833
0

De wedstrijd tegen Rangers FC zal de komende dagen het gesprek van de dag blijven. De belangen zijn dusdanig groot dat het op transfervlak juist rustig zal blijven komende dagen.

Na woensdag en afhankelijk van de uitslag van PSV – Rangers FC staat er heel wat te gebeuren bij de club. Inkomende en uitgaande transfers staan zeer zeker op de agenda maar de vraag luidt natuurlijk welke spelers het zullen gaan betreffen. Niet alleen rondom het eerste elftal worden er nog de nodige veranderingen verwacht maar ook bij Jong PSV zullen nog de nodige mutaties gaan volgen.

De verwachting bij Jong PSV is dat er nog een aantal spelers zullen gaan vertrekken. Volgens het Eindhovens Dagblad kunnen vier spelers nog vertrekken de komende dagen. Het gaat om spits Fodé Fofana, die eerder al weg leek naar Willem II maar daar alsnog vanaf zag, aanvaller Jeremy Antonisse, keeper Kjell Peersman en middenvelder Mohamed Nassoh.

De twintigjarige Fofana wil graag in de Eredivisie spelen en zag op het laatste moment af van een huurtransfer naar Willem II.

Ook voor Antonisse geldt dat hij hoopt op een tijdelijke overstap naar een club op het hoogste niveau in Nederland en niet naar een club uit de Keuken kampioen Divisie. Antonisse speelde vorig seizoen al op huurbasis bij FC Emmen. “Verwacht wordt dat er komende week meerdere clubs uit de top van de Keuken Kampioen Divisie en onderkant van de eredivisie met interesse komen”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Voor Nassoh is er concrete belangstelling uit Engeland en ook De Graafschap toonde interesse. Ook voor de twintigjarige middenvelder geldt dat er bepaalde wensen en eisen zijn. Nassoh wil eveneens het liefst op het hoogste niveau spelen en wel in de Eredivsie. Voor Peersman geldt dat hij mag worden verhuurd.


Vorig artikelESPN-analist niet bijster enthousiast over Johan Bakayoko en geeft PSV transferadvies
Volgend artikelAnalist Ronald de Boer wijst naar Xavi Simons: ‘Het is triest dat dat gebeurde’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in