Home Nieuws Deze uitslagen komen vaak voor bij wedden op PSV

Deze uitslagen komen vaak voor bij wedden op PSV

536
0

Deze uitslagen komen vaak voor bij wedden op PSV

PSV is al jaren een stabiele voetbalclub en staat vaak in de hoogste regionen van de Eredivisie. Niet voor niets kan het wedden op deze voetbalclub dan ook behoorlijk lucratief zijn. Een aantal weddenschappen komt vaak voor, waardoor je ook statistisch naar de uitslagen van deze weddenschappen kunt kijken. Op die manier heb je meer informatie over welke weddenschappen zich vaak uitbetalen en welke niet.

Wedopties die vaak voor komen

Als we kijken naar welke wedopties er vaak worden afgesloten door mensen die wedden op PSV, gaat het meestal om de 1×2 weddenschap, de Over / Under-weddenschap en ‘beide ploegen scoren’. Andere weddenschappen die vaak afgesloten worden, zijn ‘Dubbele kans’ en ‘Draw No Bet’. Daarbij zijn ook de uitslagen van deze weddenschappen bekend. Zo krijg je een voorproefje van welke weddenschappen vaak uitkomen. Maar let op: het blijft een kansspel. Behaalde resultaten uit het verleden zijn dus nooit een garantie voor de toekomst.

1×2 weddenschap het meest gespeeld

Bij het wedden op voetbal in het best casino online, kun je kiezen uit verschillende wedopties. Daarbij is de 1×2 weddenschap de meest gespeelde weddenschap. Bij deze weddenschap voorspel je op PSV een wedstrijd gaat winnen, verliezen of gelijkspelen. Winnen de Eindhovenaren inderdaad en heb je daar op ingezet, dan krijg je het gewonnen speelgeld meteen op je rekening bijgeschreven.

Over 2.5 komt vaak voor bij Over / Under

Een van de meest geliefde wedopties bij gokkers die vaak op PSV wedden, is de Over /Under-weddenschap. Dat is de waarde waarvan de bookmaker heeft bepaald dat een gebeurtenis in de wedstrijd realistisch is. Denk bijvoorbeeld aan het aantal doelpunten in een wedstrijd. Als de bookmaker verwacht dat er flink gescoord wordt, ligt de Over/Under op 3.5 doelpunten. Het is dan aan jou te voorspellen of er meer of minder doelpunten worden gemaakt dan de 3,5 doelpunt die de bookmaker voorspelt.

Bij wedstrijden van PSV is gebleken dat als het gemiddelde 2.5 doelpunt is, de voorspelling voor Over 2.5 de juiste voorspelling is. Als de bookmaker 3.5 voorspelt, is het meestal Under. Dit is een statistisch gegeven waar je verder geen rechten aan kunt ontlenen.

Beide ploegen scoren in meer dan 50% van de wedstrijden

Online wedden op PSV wordt steeds populairder. De markt is sinds de legalisatie dan ook hard gegroeid, zo schrijft RTL. Als je wedt op PSV, heb je de meeste kans op winst met de voorspelling dat de tegenpartij ook zal scoren. PSV krijgt dan een doelpunt tegen. In meer dan 50 procent van de wedstrijden blijkt dat beide teams zullen scoren. Met de weddenschap ‘Both Teams To Score’ kun je dus het best wedden op ‘Yes’. Dat weten de bookmakers ook, waardoor de odds wel wat lager zijn. Je krijgt dan minder vaak je inleg terug.

Dubbele kans komt vaak uit

Wil je meer zekerheden bij het gokken en vind je een 1X2 weddenschap echt te riskant? Dan kun je ook wedden op een overwinning van PSV met extra zekerheid. Je krijgt dan een dubbele kans. Je kunt dan wedden op twee van de drie uitkomsten. Bijvoorbeeld winst en verlies, of winst en gelijkspel. Je vergoot dan je winkansen op een weddenschap. Je hebt namelijk 33 procent kans om te winnen. Maar let op: de odds voor een dubbele kans liggen vaak een stuk lager. Tegelijkertijd heb je het bij de dubbele kans weddenschap wel vaker bij het juiste eind.

Draw No Bet valt vaak tegen

Een andere optie om te wedden op PSV is de ‘Draw No Bet’-weddenschap. Deze weddenschap wordt vooral vaak gekozen door de diehard gokkers, bij het gokken op PSV. De weddenschap is dan ook zeker niet voor iedereen bedoeld, want de kans is groot dat je verliest. Bij ‘Draw No Bet’ kun je voorkomen dat je een verliesgevende weddenschap hebt. Je kunt hiermee vol inzetten op een overwinning voor PSV. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug. Je verliest de weddenschap dus niet, maar de weddenschap wordt als ongeldig beschouwd. Weet je dus zeker dat PSV vandaag niet zijn beste dag heeft, dan is de Draw No Bet-optie een goede keuze.

Statistisch gezien komt de Draw No Bet niet zo vaak uit. Slechts in 20 procent van de wedstrijden van PSV krijg je je inzet terug met deze weddenschap. Goed om te weten dus!


Vorig artikelRonald Koeman verrast met Bergwijn en Wieffer en passeert Veerman en Malen
Volgend artikelHad Jordan Teze een plek in de Oranje-selectie verdiend? Teze geeft zelf antwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in