Home Nieuws Deze Lozano kan PSV missen als kiespijn

Deze Lozano kan PSV missen als kiespijn

89
0

Hirving Lozano speelt al weken onherkenbaar en lijkt in niets op de speler die eerder bij PSV zoveel furore wist te maken. De transfersommen die voor Lozano betaald zouden gaan worden stapelden zich op.

Inmiddels is het sentiment rond de Mexicaan wat gekeerd. Het heeft er zelfs alle schijn van dat Lozano niet lekker in zijn vel zit en soms ongemotiveerd over het veld sjokt. Bij ieder onnodig en onmogelijk schot lijk je hem te zien denken: ‘ik schiet maar gewoon want dan geraak ik hier misschien wel sneller weg mocht de bal binnenvallen’.

Het is zeker geen waarheid maar wie zondag tegen ADO Bergwijn de bal niet zag afspelen op de Mexicaan, alsof hij niet bestond, zou zo kunnen denken dat de twee buitenspelers van PSV elkaar niet kunnen luchten of zien. Lozano keek naar Bergwijn en schudde zijn hoofd, Bergwijn keek op zijn beurt na het missen van de grote kans niet op of om naar de Mexicaan. Gezegd moet worden dat Bergwijn ook al weken niet de vertrouwde vorm heeft die hem eerder dit seizoen zo kenmerkte.

Op zijn beurt schiet Lozano soms vanuit alle hoeken en standen op goal en een doelpunt van een medespeler lijkt hem nauwelijks te raken. Verplicht als het hoort, loopt hij koeltjes naar de doelpuntenmaker maar meer dan dat is het niet. Het heeft er alle schijn dat Lozano al afscheid heeft genomen van PSV en in zijn hoofd al bij een andere club is.

Het spel van Lozano is ook flink minder geworden en je vraagt jezelf af of een plek op de bank niet terecht zou zijn. Onnavolgbare acties, mislukte passjes, een andere drive en verkeerde passeerbewegingen. Lozano heeft het momenteel zeker niet. Het is momenteel smachten naar de gave techniek van de populaire buitenspeler, die PSV al zoveel moois heeft gebracht.

‘Lozano heeft na de winterstop zijn broer heeft gestuurd”, zei Kenneth Perez, direct na de zege op ADO.

“Het is niet de Lozano van de eerste seizoenshelft, die tegenstanders opzocht zodra hij de bal kreeg. Ja, toen botste hij ook tegen spelers op. Maar Lozano was veel meer gedreven, veel gevaarlijker, veel meer aanwezig. Ik weet nu niet wat ik zie bij Lozano.”

Dat Mark van Bommel inmiddels haast wekelijks een andere speler achter de spits opstelt, is ook niet bevorderlijk voor het spel van de aanvallers, vindt Perez. “Wat Van Bommel doet met zijn nummers 10, is echt killing.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here