Home Nieuws Deze Feyenoord-fan kijkt wel heel kortzichtig naar Feyenoord – PSV

Deze Feyenoord-fan kijkt wel heel kortzichtig naar Feyenoord – PSV

1181
0

De spanning in Rotterdam lijkt de laatste dagen wel iets te zijn toegenomen. Althans, in ieder geval wel bij Sander de Kramer. Wie kent hem niet…

De Kramer schijnt journalist te zijn en Feyenoord-fan. Met die combinatie is natuurlijk niets mis maar tussen de regels door lijken we bij De Kramer toch ook wat nervositeit voor de wedstrijd van zondagmiddag waar te nemen. Hoogmoed komt voor de val en nervositeit geeft weleens wat hoogmoed.

De journalist annex Feyenoord-fan houdt er een op zijn zachtst gezegd aparte mening op na. De Kramer vindt dat PSV altijd bang is om in de Kuip te spelen. Het mooie maar meer authentieke stadion is verder een gewoon stadion waar professionele voetballers niet warm of koud van worden. Het woord ‘Kuipvrees’ is met name in Rotterdam in het leven geroepen maar wat dat nu precies betekent weet oprecht niemand buiten Rotterdam.

‘PSV is altijd een beetje bang als ze tegen Feyenoord spelen in de Kuip’, begint de waarschijnlijk nerveuze Feyenoord-fan, die weet dat het afgelopen en klaar is mocht zijn Feyenoord zelf met wat knikkende knietjes PSV tegemoet gaan treden. Als de woorden van de vrouw van Arne Slot de meeste Feyenoord-fans maar niet ter ore dezer dagen komen want dan wordt het wellicht voor de thuisclub een sessie vol spanning en wellicht knikkende knietjes tegen het huidige PSV.

De vrouw van de trainer van Feyenoord zei volgens Arne Slot deze week dat er bij PSV wel erg veel spelers bovenuit steken en dat er in de selectie van PSV wel erg veel spelers zitten die een doelpunt maken en kunnen maken. Terug naar Sander de Kramer. De Kramer geldt duidelijk als fan in de categorie ‘kortzichtig’. De Kramer stelt dus vast dat PSV ‘altijd bang is in de Kuip’.

We kunnen er natuurlijk niet omheen dat PSV geen beste statistieken kan overleggen in de Rotterdamse voetbaltempel ‘op Zuid’. Van de laatste vijftien edities tussen Feyenoord en PSV won PSV er maar drie in de Kuip. Echter is het niet zo dat als je van Feyenoord verliest je dan als team dan wel tegenstander automatisch ‘bang’ bent. Maar die conclusie lijkt een brug te ver voor Sander de Kramer, die waarschijnlijk de spanning voelt opborrelen. Geen winst lijkt immers geen prolongatie van de landstitel.

‘PSV in de Kuip is toch altijd een beetje knikkende knietjes’, zegt De Kramer in onderstaande video op Instragram. Kijk en oordeel zelf.


Vorig artikelMo Ihattaren in gesprek met Almere City en Slavia Praag om carrière vervolg te geven
Volgend artikelAD-journalist wijst naar Louis van Gaal: ‘Opmerkelijk, je hebt nooit iets met PSV gehad’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in