Home Nieuws Dest maakte de tongen los bij Barça-afscheid Messi: ‘Iedereen vond het niet...

Dest maakte de tongen los bij Barça-afscheid Messi: ‘Iedereen vond het niet gepast’

8333
0

Sergiño Dest maakte twee jaar geleden de tongen los door bij het emotionele afscheid van Lionel Messi bij FC Barcelona te verschijnen in een opvallende outfit.

Bij PSV TV blikt de vleugelverdediger terug op het bijzondere afscheid, al laat hij weten zich geen kwaad bewust te zijn geweest wat betreft zijn kledingkeuze.

Dest was als contractspeler van Barcelona aanwezig bij de historische afscheidsspeech van Messi in Camp Nou. Op social media was destijds veel te doen over de outfit die Dest droeg.

Zo leek het of de Amerikaans international in basketbaltenue bij de speech aanwezig was. “Iedereen zegt dat, maar het was geen basketbaltenue”, lacht Dest ruim twee jaar na dato. “Maar iedereen vond het niet gepast…”

Dest erkent dat hij er zelf ook wel om heeft kunnen lachen. “Ik wist niet dat het afscheid zo groot zou worden. Natuurlijk zou je dat wel moeten weten, omdat het zo’n grote speler is, maar ik dacht: we doen het ergens in de kleedkamer. Met het team. En dan opeens…”

“Iedereen vond het wel grappig. Natuurlijk was het misschien niet gepast, maar die comments maken me echt niet uit”, aldus Dest. De vleugelverdediger speelt dit seizoen op huurbasis bij PSV en maakt een meer dan uitstekende indruk als linksback. Onder de volgende foto spreekt Dest over dat ene moment.


Vorig artikelMeer kritiek op Bosz: ‘Dat kan toch niet waar zijn?! Ik verslikt me in mijn broodje bapao’
Volgend artikelJohan Bakayoko kan zich met deze ene statistiek al meten met de absolute wereldtop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in