Home Nieuws Dest krijgt kippenvel van het Philips Stadion: ‘PSV was pusherig op een...

Dest krijgt kippenvel van het Philips Stadion: ‘PSV was pusherig op een goede manier’

1648
0

Sergiño Dest nam met een grote glimlach plaats achter de microfoon bij zijn presentatie in het Philips Stadion.

PSV en FC Barcelona hebben overeenstemming bereikt over Sergiño Dest. De vleugelverdediger voegt zich voor een jaar op huurbasis bij de A-selectie. De club heeft daarnaast een optie tot koop op de 22-jarige international van de Verenigde Staten.

Een stralende Dest vertelde hoe de afgelopen dagen voor hem geweest zijn. De verdediger weet wel hoe de PSV fans voor zich kan winnen want Dest sprak zich uit hoe hij tegen de club aankijkt.

‘Ik heb een warm welkom gehad. Als ik hier in het stadion kom krijg ik kippenvel. Ik kende hier al wat mensen. Ik heb ontzettend veel zin om voor deze club te gaan spelen. PSV gaf me gewoon een goed gevoel en ze waren pusherig op een goede manier. Ik merkte dat me echt wilden hebben. Ze waren elke dag met me bezig en niet na één keer ermee stopte. Ik dacht, ik moet gaan naar een plek waar ze me echt willen hebben en waar ik gewaardeerd wordt’, klinkt het.

De focus kan meteen gericht worden op Rangers FC en de verdediger blijkt goed op de hoogte te zijn van dat wat er zich afgelopen weken allemaal afspeelde rond de club. Dest vindt dat PSV een bijzonder goed team heeft dit jaar en stelt vast dat Rangers FC gewoon verslagen moet worden. PSV moet de Champions League in. We gaan ze gewoon pakken’, zegt Dest tijdens zijn presentatie in onderstaande video.

De foto is van PSV.nl.


Vorig artikelEarnie Stewart wordt heel enthousiast van enthousiaste Sergiño Dest, en deelt ‘sneertje’ uit aan Ajax
Volgend artikelFC Barcelona deelt details transfer Dest naar PSV en bedingt doorverkooppercentage

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in