Home Nieuws Dest heeft groot gelijk niet met karakterloze Xavi te willen werken |...

Dest heeft groot gelijk niet met karakterloze Xavi te willen werken | Xavi maakt zich volstrekt belachelijk na exit tegen PSG

15322
0

Een werkelijk gênant interview met hoofdcoach Xavi Hernandez en de Spaanse media na afloop van FC Barcelona – Paris Saint-Germain.

Karaktermensen kunnen vaak alleen met karaktermensen opschieten. Of dat ook geldt voor niet-karaktermensen met niet-karaktermensen is een tweede maar we kunnen ons goed voorstellen dat FC Barcelona-huurling Sergiño Dest niet meer wenst samen te werken met FC Barcelona-trainer Xavi Hernandez. Want als Xavi Hernandez iets niet heeft is het wel karakter. Eerder dit seizoen sprak Dest zich al eens uit over een toekomst in Catalonië maar dat zou wat Dest betreft alleen kunnen mits trainer Xavi Hernandez zou vertrekken. Wat dat betreft wordt Dest op zijn wenken bediend want de trainer van de Catalanen maakte eerder dit seizoen bekend te stoppen als hoofdtrainer van de club.

De reden luistert eigenlijk naar niets anders dan naar het feit dat Xavi de druk niet aan kan, zoals hij zelf recent al uitsprak net de bekendmaking dat stoppen het beste voor alle partijen zou zijn. De oud-speler van de Catalanen, die op het veld veel indruk wist te maken maar als trainer hopeloos faalt in houding, uitstraling en communicatie, kon het verlies van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain eerder deze week niet verkroppen en kroop na afloop dan ook meteen in de slachtofferrol. Het was dan echt alleen de scheidsrechter die had gefaald en daardoor zou zijn club uitgeschakeld zijn. Na de scheidsrechterlijke beslissingen in de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain was het wachten op het immer klagende en naar andere wijzende FC Barcelona. Het duurde dan ook niet heel lang alvorens het geklaag op gang kwam.

Sterspeler en middenvelder Gundogan maakte overigens al vrij snel korte metten met de lezing van zijn trainer want de Turks-Duitse middenvelder zei na afloop dat de scheidsrechter geen schuld had aan de exit van FC Barcelona en dat het gewoon een terechte rode kaart was die FC Barcelona van de Roemeense scheidsrechter kreeg toebedeeld. Daar sta je dan als trainer, die het zelf echter nog veel bonter maakte door na afloop van de 1-4 thuisnederlaag doodleuk verkondigde dat de scheidsrechters allemaal tegen FC Barcelona zijn en vooral sinds de komst van Xavi, zou dit proces in gang gezet zijn.

De trainer lijkt het dan ook echt allemaal te menen en niet uit teleurstelling voor eigen parochie te spreken. De club die meerdere rechtzaken lopende heeft omwille van het verspreid over meerdere jaren omkopen van Spaanse scheidsrechters, denkt nu de dupe en en het slachtoffer te zijn van scheidsrechters die tegen FC Barcelona, maar nog meer tegen Xavi Hernandez zijn.

In onderstaande video het gênante interview met de trainer van FC Barcelona. De manier waarop Xavi zijn uitspraken bezigt grenst aan het zielige in letterlijke zin. Sergiño Dest heeft groot gelijk niet met karakterloze Xavi te willen werken, zeggen we op onze beurt.


Vorig artikelMexicaanse medium meldt interesse topclub in Hirving Lozano in combinatie mét verkoop Mexicaanse international aan PSV
Volgend artikelVan der Leegte tyrisch over toptalent: ‘Hij moet godverdomme elke wedstrijd invallen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in