Home Nieuws Derrick Luckassen: Heel graag naar Anderlecht of heel graag weg bij PSV?

Derrick Luckassen: Heel graag naar Anderlecht of heel graag weg bij PSV?

1491
0

Het komt niet vaak voor dat een speler heel graag weg wil bij PSV.

De club is goed voor haar spelers en biedt vaak perspectief op alle vlakken waarbij het menselijke aspect vrijwel nooit verloren gaat. Maar PSV en Derrick Luckassen is toch wel een verhaal apart geworden.

Zullen we het er maar op houden dat het gewoon geen match is of is er meer aan de hand? Derrick Luckassen wil heel graag naar Anderlecht of wil Derrick Luckassen heel graag weg bij PSV?

De waarheid zal zoals zo vaak ergens in het midden liggen. De verdediger heeft zaterdag alvast een voorschot genomen op zijn naderende transfer naar Anderlecht. Of het bewust is of niet, Luckassen doet er in woord en gebaar alles aan zich niet in en rond PSV te begeven.

Anderlecht werkte zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen af en nam het op het eigen trainingscomplex op tegen Sporting Charleroi. Luckassen is nog PSV speler maar was toch aanwezig bij de wedstrijd en dat staat hem natuurlijk vrij als vrij individu.

Anderlecht ging met 0-1 onderuit tegen de club uit Charleroi, waar PSV fans nauwe vriendschapsbanden mee onderhouden. Het treffen werd achter gesloten deuren gespeeld, maar volgens Het Nieuwsblad was Luckassen een ‘opvallende toeschouwer’ in Neerpede. De aanwezigheid van Luckassen duidt er volgens het medium op dat zijn transfer nagenoeg rond is.

Luckassen werd afgelopen seizoen al uitgeleend aan Anderlecht maar de Belgen wilden de koopoptie in de huurovereenkomst aanvankelijk niet lichten, maar inmiddels is een nieuwe huurconstructie bijna beklinken. Het Eindhovens Dagblad meldde vrijdag al dat alle betrokken partijen een akoord naderen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here