Home Nieuws Derrick Luckassen baalt in Berlijn

Derrick Luckassen baalt in Berlijn

121
0

Derrick Luckassen heeft geen beste tijd in Berlijn gehad. heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. Slechts vier wedstrijden in de Bundesliga staan er op zijn cv alvorens hij een zware enkelbandblessure opliep.

Luckassen kwam op 24 november voor het laatst in actie. Deze week sloot hij weer aan tijdens de groepstraining, maar de centrale verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan, verwacht niet dat hij nog speeltijd gaat krijgen tijdens de laatste vier wedstrijden van het seizoen. “Om heel eerlijk te zijn: ik ben blij wanneer het seizoen straks voorbij is. Ik kijk uit naar de vakantie”, vertelt hij aan BILD.

Luckassen kostte PSV maar liefst vijf miljoen euro maar zijn potentie is nog niet tot volle wasdom gekomen. De Asmterdammer kreeg onlangs al te horen dat Hertha de koopoptie in zijn huurovereenkomst niet zal lichten. “Ik had heel wat meer verwacht van mijn tijd hier. Wat mij betreft heb ik niet de kansen gekregen die ik verdiend heb”, aldus Luckassen, die nog niet weet waar hij na de zomer speelt. “Ik wil eerst weer fit worden en blijven. Volgend seizoen zien we wel weer verder.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here