Home Nieuws Derksen zag dissonant bij PSV: ‘Hij is heel kwetsbaar en weet niet...

Derksen zag dissonant bij PSV: ‘Hij is heel kwetsbaar en weet niet wat drukzetten is’

8266
0

Joey Veerman heeft Johan Derksen in negatieve zin verrast met zijn optreden tegen Ajax (5-2 winst).

De middenvelder kreeg de afgelopen weken veel lof uit de media voor zijn spel aan de bal, maar werd zondag al in de rust gewisseld door trainer Peter Bosz na een voor PSV dramatische eerste helft.

De 1-2 achterstand was voor de oefenmeester reden om Veerman al na een helft te wisselen. Derksen kan de beslissing van Bosz goed begrijpen. “We vinden Veerman allemaal een goede voetballer, maar hij is heel kwetsbaar”, zegt de Snor bij Vandaag Inside.

“Bosz wil, dat is de trend, hoog drukzetten, maar Veerman weet niet eens wat drukzetten is. Zijn man staat altijd vrij en dan word je overlopen.”

Veerman moest toezien hoe zijn vervanger, Ismael Saibari een belangrijk aandeel had in de ommekeer van PSV. Bosz was na afloop lovend over de invaller, maar begreep ook dat Veerman niet blij was met zijn wissel.

“Ik snap dat hij pissig is, maar hij zal ongetwijfeld blij zijn dat we die wedstrijd alsnog gewonnen hebben”, vertelde Bosz op de afsluitende persconferentie. “Ik zag geen andere mogelijkheid om de wedstrijd te draaien.”

 


Vorig artikelMarco van Basten oordeelt hard over defensie van PSV en Nederland in het algemeen
Volgend artikelWilfred Genee gaat stuk om fout op wedstrijdticket van Wesley Sneijder voor PSV – Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in