Home Nieuws Derksen vol verbazing over aan PSV betaalde transfersom voor Bergwijn, ook Ajax...

Derksen vol verbazing over aan PSV betaalde transfersom voor Bergwijn, ook Ajax fans zitten niet te wachten op transfer

19164
0

Tottenham Hotspur en Ajax zouden in onderhandeling zijn over een transfer van Steven Bergwijn.

Het wekte deze week nogal wat verbazing bij de verschillende analisten van ESPN. Zo kon Kenneth Perez zich weinig voorstellen bij een transfer van miljoenen euro’s voor Bergwijn. Perez is bepaald geen fan van Bergwijn en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Hetzelfde geldt voor Johan Derksen. Derksen snapt niet dat Ajax zo diep in de buidel wil tasten voor Steven Bergwijn. Het eerste Ajax-bod van achttien miljoen euro werd al afgewezen door Tottenham Hotspur en Ajax lijkt bereid nog verder te gaan voor de aanvaller, die PSV ruim 30 miljoen euro wist op te leveren.

“Zouden ze bij Ajax niet pijn in de buik hebben?”, begint Derksen bij VI Vandaag. “Ze hebben die jongen opgeleid, hij is naar PSV gegaan en PSV heeft dertig miljoen voor hem gekregen. Nu moet Ajax twintig miljoen betalen om hem terug te krijgen.”

“In geen enkele branche komt kapitaalvernietiging op deze manier voor”, zegt Derksen. “Bergwijn is wel een goed alternatief voor Ajax”, besluit Derksen vol onbegrip als het over de transfersom gaat. Op sociale media is de mogelijke transfer van Bergwijn naar Ajax ook onderwerp van gesprek. Veel Ajax fans zitten niet echt te wachten op de komst van ‘PSV’er Bergwijn’, zoals de vleugelspeler wordt gezien vanuit Amsterdams perspectief. Bergwijn lijkt onder de Amsterdamse aanhang niet echt welkom te zijn, waar veel PSV fans het eigenlijk niet lijkt te deren dat Bergwijn naar de hoofdstad gaat vertrekken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here