Home Nieuws Derde tenue volgend seizoen uitgelekt? Uitshirt mogelijk zonder logo

Derde tenue volgend seizoen uitgelekt? Uitshirt mogelijk zonder logo

13434
0

Puma staat bekend om de prachtige voetbaltenues en daar lijkt voor PSV komend seizoen geen verandering in te komen.

Het doorgaans goed ingevoerde Footy Headlines wist beslag te leggen op een uitgelekte foto. Mocht dit inderdaad het derde uittenue worden, mag er met recht gesproken worden over een prachtig en origineel tenue.

Als de voortekenen kloppen zal PSV komend seizoen in een groen tenue gaan spelen als het over het derde shirt gaat. Het tenue zal daarbij enkele donkerblauwe details bevatten.

Een grote maar originele wijziging ten opzichte van de shirts van afgelopen jaren is dat het PSV logo van het shirt verdwenen is. In plaats daarvan komt in grote letters de clubnaam te staan. Het zou een voorstel van PUMA zijn en PSV zou niet de enige club zijn die zonder het logo zal gaan aantreden. Ook Manchester City, AC Milan en Borussia Dortmund krijgen derde shirts zonder logo, aldus Footy Headlines.

In het ontwerp van Footy Headlines staat ‘Eindhoven’, maar er wordt gemeld dat dit mogelijk ook ‘PSV Eindhoven’ of alleen ‘PSV’ kan zijn. Het logo van PSV zal in de achtergrond wel te zien zijn. De verwachting is dat het tenue pas in augustus pas officieel verkrijgbaar zal zijn.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here