Home Nieuws Denzelf Dumfries onhoudbaar voor Inter, Arsenal voegt zich bij Chelsea en Spurs

Denzelf Dumfries onhoudbaar voor Inter, Arsenal voegt zich bij Chelsea en Spurs

1790
0

In navolging van Cody Gakpo zet ook Denzel Dumfries zichzelf hoog op de troon van de internationale voetbalwereld.

Dumfries had ogenschijnlijk, mede ingegeven door de immense druk, enige moeite om het ritme van het spelen van interlands te vinden in Qatar maar de verdediger herpakte zich uitmuntend in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De verdediger, die meer het stempel aanvaller opgepakt hoort te krijgen, had daar wel enkele praatsessies met een sportpsycholoog voor nodig maar als nooit tevoren rende de krachtpatser van vleugel naar vleugel tegen Team USA. Het resulteerde in twee afgemeten assists en een doelpunt nadat hij volledig vrijstaand door Daley Blind werd bediend.

Dat Cody Gakpo voor PSV onhoudbaar is geworden, behoeft geen verdere uitleg meer maar een zelfde situatie lijkt zich ook voor de ogen van Dumfries en dus Internazionale te ontvouwen. De verdediger past zich al jaren moeiteloos aan naar het niveau van zijn omgeving en dus lonkt er simpel gezegd eigenlijk weer een nieuwe stap voorwaarts. Ook voor Dumfries lijkt de wereld van de Premier League zijn opwachting te maken. De snelle verdediger staat voor een vertrek bij Internazionale, denken zowel Italiaanse als Engelse media. De Premier League is ook zeker op het lijf geschreven van Dumfries.

De vraag is niet meer of maar wanneer Dumfries de oversteek zal maken naar de machtige Premier League. Na zijn wedstrijd tegen de Verenigde Staten staan de kranten weer vol geruchten over een vertrek van Dumfries naar Engeland en in Italië lijkt men inmiddels te beseffen dat Dumfries onhoudbaar is geworden voor Inter, zoals Gakpo voor PSV onhoudbaar is geworden.

Italiaanse en Engelse media maken melding van concrete interesse van Chelsea maar ook van Arsenal en Tottenham Hotspur. Zaakwaarneemster Rafaela Pimenta heeft als opvolgsterer van de overleden Mino Raiola bij Sky Sports aangegeven dat ze hoopt dat de prijs van Dumfries niet verder wordt opgedreven door zijn prestaties. ‘Anders wordt het moeilijk om een transfer te maken voor hem’, aldus Pimenta over haar cliënt.


Vorig artikelVan Hanegem totaal niet onder de indruk van Argentijnen en doet oproep, halve finale lonkt
Volgend artikelPSV breekt contract Ernest Faber open, Faber niet de opvolger van John de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in