Home Nieuws Denzel Dumfries speelt zich in de kijker, ook Bayern München volgt ontwikkeling...

Denzel Dumfries speelt zich in de kijker, ook Bayern München volgt ontwikkeling ‘moderne verdediger’

765
0

Denzelf Dumfries geldt inmiddels als een vaste waarde van FC Internazionale maar daar blijft het mogelijk niet bij.

Dumfries siert geregeld de cover van de Italiaanse sport- en voetbalkranten omdat zijn ontwikkeling nu eenmaal een bijzondere is te noemen. Dumfries is nog maar aan zijn eerste seizoen in Italië bezig maar maakt geregeld indruk met zijn energieke spel aan de bal en aanvallende intenties op de helft van de tegenstander. Volgens Tuttosport houden Tottenham Hotspur en Bayern München de situatie van Dumfries in de gaten. Ook in München staat zijn naam genoteerd op de bekende lijstje van potentiele versterkingen.

De scouts van FC Bayer zien Dumfries als moderne verdediger maar geven hem ook de kwalificatie moderne aanvaller omdat Dumfries overal op het veld zijn mannetje staat en verdedigen hem net gemakkelijk af lijkt te gaan als aanvallen. Tot op heden speelde hij 28 wedstrijden in de Serie A, waarvan zeventien in de basis. Dat zorgt voor buitenlandse interesse, hoewel ook Inter tevreden is over zijn ontwikkeling.

Het heeft tot gevolg dat Inter en Tottenham al contact over Dumfries hebben gehad maar ook in München lijkt Dumfries een zeer serieuze kandidaat te zijn, zo schrijft Tuttosport. Hoe dan ook, Denzel Dumfries laat zich zien aan tal van clubs in Europa, stelt Tuttosport vast. Inter en Dumfries liggen inmiddels keurig op schema om de Italiaanse landstitel te prolongeren.


Facebook Comments Box