Home Nieuws Trotse Denzel Dumfries siert de covers van de Italiaanse kranten, debuut tegen...

Trotse Denzel Dumfries siert de covers van de Italiaanse kranten, debuut tegen Genua lonkt

3078
0

De transfer van Denzel Dumfries van PSV naar FC Internazionale is groot nieuws in Italië.

Inter is natuurlijk nog altijd de kampioen van Italië en staat daarom dagelijks in de spotlights van de Italiaanse kranten. De aankomst van Dumfries donderdagavond op de luchthaven van Milaan, was al nieuws voor de vele tifosi van Inter. Een trotse Dumfries stapte breedlachend op de Italiaanse journalisten af op de luchthaven van Milaan. Dumfries werd bij aankomst dan ook meteen welkom geheten door Italiaanse journalisten.

Dumfries zal vrijdag medisch worden gekeurd door Inter, dat een transfersom van vijftien miljoen euro inclusief bonussen betaald voor de 25-jarige verdediger.

La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport enTuttosport maken allen melding van de transfer. De club uit Milaan is blij dat de nog niet ingevulde positie van rechtsback nu is voorzien met de komst van Dumfries. ‘De kampioen reageert met het halen van Dumfries’, schrijft La Gazzetta onder meer op de voorpagina over de voormalig PSV aanvoerder.

Een snel debuut voor Dumfries lonkt al want Inter en trainer Simone Inzaghi hebben nog een week tot de Serie A-start. Inter begint op zaterdag 21 augustus aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Genoa.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here