Home Nieuws Denzel Dumfries niet de enige kandidaat bij Internazionale, Arsenal verdediger Bellerín kandidaat...

Denzel Dumfries niet de enige kandidaat bij Internazionale, Arsenal verdediger Bellerín kandidaat nummer één

482
0

Het is vooralsnog rustig rond Denzel Dumfries. De rechtervleugelverdediger van PSV geniet van zijn vakantie en wacht op wat komen gaat.

Die houding heeft PSV zichzelf ook aangemeten en ook voor PSV is het afwachten totdat clubs concreet worden en zich gaan melden op de burelen van het Philips Stadion. Everton en Internazionale zijn in de markt voor Dumfries maar pakken nog niet echt door. Beide clubs moeten eerst verkopen alvorens er gekocht kan worden.


Voor Internazionale geldt dat er goedkopere spelers dan voorheen dienen te worden aangetrokken. Italiaanse en Engelse media maken nu echter ook melding van serieuze interesse van Inter voor Arsenal verdediger Bellerín. Inter heeft zeker budget om aankopen te doen gezien de enorme som geld die de club uit Milaan wist te ontvangen vanuit Parijs voor Hakimi maar moet toch op haar tellen passen. Mogelijk pakt Inter door met een huurconstructie voor de Spaanse verdediger van Arsenal.

De 26-jarige Spanjaard ziet een transfer naar Inter wel zitten en heeft aan de Arsenal-leiding verteld dat hij graag naar Inter vertrekt. De rechtsback staat al sinds 2011 onder contract bij de Londenaren, nadat hij in 2011 overkwam vanuit de Barcelona-opleiding. Echt doorgebroken is Bellerín nooit. Inter denkt aan een huurconstructie om zo kosten te besparen. Bellerín heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2023. Een transfer van Denzel Dumfries naar Internazionale is dus nog lang geen uitgemaakte zaak.


Facebook Comments Box