Home Nieuws Denzel Dumfries neemt afscheid van de PSV aanhang: ‘Het was fantastisch om...

Denzel Dumfries neemt afscheid van de PSV aanhang: ‘Het was fantastisch om jullie steun te voelen’

1675
0

Zoals het een aanvoerder betaamt neemt Denzel Dumfries op een waardige manier afscheid van de PSV-fans nu zijn transfer naar Internazionale rond is.

Dumfries speelde drie seizoenen voor PSV en maakt van de gelegenheid gebruik de aanhang te bedanken voor de steun die hij voelde. ‘Ik wil jullie van harte bedanken voor de drie jaar die ik hier heb mogen spelen. Het was fantastisch om jullie steun te voelen, op en naast het veld. Ik zal jullie altijd blijven volgen, blijf zo doorgaan. Hartelijk bedankt, namens mij.’

Namens PSV bedankte John de Jong Dumfries voor zijn jaren bij PSV.’Denzel heeft zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld bij PSV en zich naar de club toe altijd professioneel en loyaal opgesteld. Dat verdient waardering. We waren op de hoogte van zijn wens om deze zomer de stap naar het buitenland te maken en vinden ook dat hij dat verdiend heeft. Denzel heeft zich altijd voor meer dan honderd procent voor PSV ingezet, is hier aanvoerder, international en uitblinker in Oranje geworden. Daar zijn wij trots op’, aldus de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here