Home Nieuws Denzel Dumfries maakt indruk in Georgië: ‘Een fenomenale behendigheid’

Denzel Dumfries maakt indruk in Georgië: ‘Een fenomenale behendigheid’

1549
0

Het toch nog toe povere Oranje maakt nog weinig indruk in de voorbereiding op het bijna aanvangende Europese Kampioenschap.

Het Nederlands Elftal maakt het Hollandse voetbalpubliek nog niet bijster enthousiast. Daarbij klinkt regelmatig door dat er weinig vertrouwen is in Frank de Boer. Nog voor aanvang van he toernooi is er al veel twijfel. Maar twijfel is er ook rond de kwaliteiten van Denzel Dumfries. De Boer lijkt het nog helemaal te zien zitten in Dumfries.


Zondagavond mocht Dumfries dan wel weer starten vanuit de basisopstelling. Het was Georgië waartegen Nederland mocht waar draaien. Oranje maakt op buitenlandse media nog weinig indruk maar in Georgië is dat anders. De Georgische kranten vinden het nog niet zo slecht gesteld bij Oranje en met name Denzel Dumfries wordt met naam en toenaam genoemd als belangrijke speler.

‘Het Nederlands elftal heeft in deze formatie een paar nadelen, maar ook een heel grote plus. In de laatste fase van de aanval zijn ze erg snel. Dat was een van de beslissende factoren in dit duel. Neem bijvoorbeeld Denzel Dumfries, die heeft echt een fenomenale behendigheid. Hoe dan ook, we zagen een echt kat- en muisspel in Twente. Zo hoeven we niet meer te spelen!’


Facebook Comments